Horoskopy od 14-05-2012 do 20-05-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý týden roku 2012

1. Beran – pracovně vás čeká větší množství různých sporů a hádek. Také můžete čekat, že v druhé polovině týdne dojde k porušení dohod nebo smluv. Musíte se obrnit trpělivostí. Aspoň že s penězi by neměl být větší problém. Ve stálých vztazích by láska měla jen rozkvétat, zvláště pokud přiznáte pravdu starému dobrému, láska prochází žaludkem. Opuštěným Beranům horoskop vzkazuje – přátelství se může změnit na něco více. Pozor na srdce, prospějí vám bylinky, které mají uklidňující efekt.

2. Býk – v pracovních záležitostech by vaše pozice nyní měla být na tolik silná, že si budete moci trochu odpustit a udělat mírně volnější týden. Ale pokud si budete chtít udělat něco napřed, rozhodně vám to neublíží. Dejte si jen pozor na účty. Svobodní Býci by si mohli užívat různé romantičtější chvilky, ale jen v soukromí. Nerozhlašujte nic. V párech hrozí bouřka. Žaludek nebude příliš dobře snášet různé sladkosti a pikantnější věci. Pozor na náhlá nachlazení.

3. Blíženci – přílišné množství povinností způsobí, že se vám bude až příliš mnoho proplétat práce a domácnost, relax a povinnost, to není nic dobrého a pokud máte vztah, tak to může vyvolat i menší problémy – je dobré si připravit nějakou protizbraň či dobrý protiargument na případné výčitky. A rozhodně se usmívat. Blíženci bez partnera výtky řešit nebudou, ale zábavu by měli odložit na další týdny. Hodně práce znamená i hodně únavy. Pokuste se více spát. Jestli vás bolí oči, objednejte se na oční.

4. Rak – s trochou snahy vás čeká nyní dobrý týden a několik milých úspěchů. Trny na růži budou takové, že to vzbudí něčí závist. Její hlavní projevy budou hlavně ve zlomyslnostech a pomluvách. Vydržet, za týden vrátit i s úroky. Peněz by mělo být dostatečně. Láska vás tento týden překvapí. Tento týden si dejte pozor na nachlazení, přeci jen ještě není léto a zlom počasí by vám to měl dostatečně připomenout. Pokud máte problém s křečovými žílami, vyhledejte odborníka. Babiččiny rady nyní nepomohou.

5. Lev – ve finančních záležitostech si dejte nyní velký pozor. Nenakládejte si na svá záda náklad, o kterém víte, že ho dlouhodobě sami nikdy nemůžete unést. Slibovaná pomocná ruka se totiž ve skutečnosti neobjeví. V pracovních a obchodních kontaktech pozor na špatně pochopená slova. Lvi, kteří žijí v problematických vztazích by měli reálně a sami popřemýšlet, co má a co nemá smysl. Lvi, kteří žijí v klidném vztahu tento týden budou mít výrazně klidný, až téměř samotný. Hrozí vám bolesti hlavy a také různé migrény. Alergici nebudou mít lehký týden.

6. Panna  – je možné že se před vámi bez vašeho přičinění objeví nějaký větší obnos. Využijte jen jeho část, je dobré si něco odložit na týdny, kdy peněz bude méně. Velké úsilí bude náležitě ohodnoceno, ale ne v nejbližších dnech. Nyní spíše přijde společenský vzestup. Ve vztahu i bez vztahu budete chtít opačné pohlaví ovládat, jak to dopadne záleží od situace a nálady druhé strany. Může se objevit více stresu, ten bude mít negativní vliv na vaše trávení, jídelníček je dobré mít lehčí.

7. Váhy – tento týden bude pracovně spíše obtížnější a není to moc dobré, protože Váhy budou reagovat na věci spíše nervózně. Pokuste se co nejvíce soustředit na to co je důležité, v nejhorším případě nějaké méně závažné drobnosti doženete jindy. Objeví se i peníze i výdaje.  V lásce je dobré vsadit na odvahu, jen pokud sami budete vědět co chcete a jak toho chcete dosáhnout, uspějete. S únavou a stresem vám nejlépe pomůže větší fyzická aktivita ve volném čase.

8. Štír – v práci by vás mělo čekat období opravdu velkých zmatků, které bude spojeno s něčí leností a zanedbáváním povinností. Štíři, kteří mají choleričtější přístup ke světu, by měli dávat pozor co a hlavně komu říkají. Pokud vás čekají cesty, nachystejte se na větší výdaje. V lásce vás čekají tento týden spíše neúspěchy a to nezávisle na tom, jestli jste ve vztahu nebo ne. Budou vám příliš vadit různé detaily, a to i ty ve skutečnosti úplně bezvýznamné. Čeká vás obecné oslabení odolnosti. Popřemýšlejte, jestli nepotřebujete posílit vaše vlasy.

9. Střelec – v práci či při nějaké činnosti spojené s prací vás čeká nenadálá událost spíše kritičtějšího rázu. Pouze střízlivý a klidný přístup vám zajistí řešení. Hlídejte si finanční stabilitu, ale nebude to moc jednoduché. Pokud vás baví být bez stálého partnera, tento týden možná poznáte důvod, proč by to mělo být trochu jinak. Ve vztahu by bylo dobré trochu více naslouchat partnerovi. Pozor, to co vypadá na nevěru, není nevěra jen znuděnost. Dejte si pozor na srdeční činnost, omezte trochu kávu, zvyšte přísun hořčíku.

10. Kozoroh – v pracovních věcech se nejvíce spoléhejte na vlastní síly. Se spolupracovníky se domluvte na čemkoliv, ale nečekejte reálnou pomoc v nejbližších dnech. Objeví se více výdajů spojených s domácností. Ale je slušná šance na nějaký příjem, který to vyrovná. Kozorozi ve stálém vztahu by si měli hlídat oheň domácího krbu, aby ho náhodou nějakým hloupým či nepromyšleným krokem nezačali hasit. Pro Kozorohy bez partnera by dvacátý týden měl být veselý a pikantní. Zdraví by mělo být v pořádku, mohou se objevit menší žaludeční problémy.

11. Vodnář – tento týden nechystejte žádné investice. Naopak si pořádně prohlédněte všechny účty a závazky, jestli vás nestraší někde nějaký ošklivý kostlivec ve skříni. Pracovní změny budou dobré, jen pokud budete mít odvahu je přijmout a případně zdokonalit. Vodnáři by tento týden měli rozšiřovat okruh svých  známých a možná i přátel. A pokud nemají partnera, tak možná z nových přátel bude i něco více. Vyhýbejte se veškerým látkám, které mohou vyvolávat závislost. Nohy a klouby budou tento týden dosti citlivé.

12. Ryby – pozor na výdaje, jestli je přeženete, tak problémy se sice neobjeví hned, ale do konce května je nemile pocítíte. Nevyhýbejte se pracovním schůzkám, možná vám docela zajímavě rozšíří možnosti. Následujících sedm dní bude týdnem velké emoční prázdnoty, optimistické je jen to, že po takovýchto dnech přichází téměř vždy čas vášně a romantiky.  Mohli byste se trošku více hýbat. Vaše tělo vám za to opravdu poděkuje.