Horoskop na měsíc červen 2012

Horoskop na červen 2012
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran –  opuštění Berani v červnu mohou počítat s novou láskou. Důležité bude jen to, aby jí šli trochu naproti, nejlepší pro to budou různé společenské události. Pokuste se z nich  nevykrucovat a naopak si je na plno užívejte – to se konec konců týká i Beranů, kteří již jsou šťastně zamilovaní. Ti mohou vyrazit jak sami tak s partnerem a čeká je dobrá zábava. Do poloviny měsíce si přesně nastavte plány na léto a na podzim, po patnáctém již budete mít příliš mnoho jiných starostí. Peněženku si hlídejte jen na začátku měsíce, potom by se vám mělo podařit získat nějaké další prostředky i na výdaje, které přináší pouze potěšení.

Býk – v tomto měsíci budete moci velmi dobře realizovat své pracovní i finanční plány. Proto by bylo dobré odsunout city přeci jen trochu na druhou kolej a chytit příležitost za pačesy, když se tady objevila. Největší úspěch budou mít ti Býci, kteří nejen dokážou využít tu správnou chvíli, ale kteří i v situacích, které budou náročnější, budou schopni ukázat odvahu a velkou iniciativu. První týden června by měl podle horoskopu být více o plánování, další dva by měly být o realizování předsevzetí a v tom posledním bude potřeba vyhodnotit, co ještě není ukončeno a případně to dotáhnout do konce. Pokud na začátku měsíce jasně řeknete partnerovi, že nyní je nutno pracovat pro lepší budoucnost, vyhnete se zbytečným sporům, které se jinak objeví (nebudou sice závažné, ale náladu dokážou pokazit).

Blíženci – pokud budete chtít dosáhnout nějaký větší úspěch, budete muset být co nejvíce ambiciózní a také se nesmíte bát ukázat své schopnosti a talenty. Je sice krásné, že spoustu věcí umíte, že jste v mnoha věcech nejlepší, jenže když to budete tajit, tak si toho nikdo nevšimne a tím pádem to ani neocení. Ve druhé třetině měsíce si dejte pozor na nějakou nepřející osobu, začne šířit pomluvy, které bude nutno co nejrychleji zarazit. Větší část měsíce nebudete mít příliš dobrou ruku pro různá finanční rozhodnutí. To neznamená, že se jim musíte úplně vyhnout, jen vše konzultujte s někým, kdo penězům rozumí. City budou stabilní, nemělo by docházet k velkým emočním bouřím.

Rak – pozor ať vás nevyděsí příliš mnoho různých pracovních povinností. Tak do osmého června se totiž na vás bude valit jak nová práce tak nové povinnosti. Na druhou stranu více práce tentokrát neznamená jen více námahy, ale také více financí a společenského ocenění. Život ve vztahu bude v normě, nečekejte žádné bláznivé výstřelky na plus, ale ani nějaké velké průšvihy. S partnerem si budete rozumět normálně, pokud jste bez partnera, tak situace se spíše v červnu nezmění, ale za to můžete prožít několik opravdu hezkých flirtů. Nemáte nějaké rodinné povinnosti, na které jste v květnu zapomenuli ?

Lev – pokud máte pracovní problémy, tak skoro celý měsíc bude tou nejlepší příležitostí, jak udělat radikální změny. Buď v pracovní náplni a nebo ještě lépe, v úplně změně práce. Jen pozor, vše si musíte dobře připravit a navíc potřebujete mít jisté finanční zajištění, kdyby na samém začátku nešlo úplně vše nejlépe. Lvi, kteří si vychutnávají život v páru by měli popřemýšlet o nějakém společném programu na každý víkend. Nejlépe by bylo, kdybyste si náplň volných dnů vymysleli na střídačku a ob týden si vyzkoušeli, co má váš protějšek rád (a vice versa). Pro společenskou zábavu bude nejlepší až úplný konec měsíce.

Panna – Panny, které sní o úspěchu budou mít nyní docela zajímavou možnost ukázat, na co mají a co dokážou. Musí jen ukázat nepřejícím lidem, že sebou nenechají zametat. Na začátku a v polovině měsíce totiž přijde člověk, který se vám bude snažit rozkazovat a určovat co máte se svým životem a časem dělat. Pokud se mu jednou podvolíte, budete to pak dělat stále. Mnohem lepší je hned na samém začátku říci jasné ne. V partnerských vztazích by se u Panny měla objevit jakási schopnost „téměř telepatie“ a bude to vzájemné. Mnohem lépe si budete se svým protějškem rozumět, zvláště v těch nejneobvyklejších situacích. I Panny, které partnera hledají, budou mít výrazně vyšší citlivost na to, co druhá strana očekává.

Váhy – je dobré si pamatovat, že vypočítavost je velmi užitečná v pracovních a finančních záležitostech. Ale pokud člověk vypočítavě přistupuje k citům, tak se dříve nebo později opravdu velmi silně spálí. Mnohem více sázejte ve věcech lásky na to, co je vždy nejžádanější, neboli na spontánnost. Pro rozhovor s partnerem jsou nejlepší romantické večery. Tam se dá dosáhnout nejvíce. Druhý a třetí čtvrtek v měsíci budou velmi náročné, protože se vám nebude nic dařit. Nejlepší bude neúspěchy z těchto dnů rychle zapomenout a začít od začátku.

Štír – do poloviny června nic neměňte. Druhá polovina měsíce je ale velmi dobrá pro nějaké významnější pracovní nebo finanční změny, které můžete udělat i ze dne na den. Jen na to připravte své okolí přinejmenším pět minut před změnou. Pokud budete lidi stavět pouze před nové situace, tak se vám podaří několik pro vás důležitých osob velmi urazit. Partnerské svazky by se měly v tomto měsíci výrazně upevnit, Štírům by se mělo podařit objevit to něco málo navíc, co udělá vztah ještě lepším než dokonalý. Pokud partnera lovíte, dbejte o dobrý vzhled a zvláště o vlasy.

Střelec – na tento měsíc vám horoskop předpovídá opravdu velmi jednoduchou cestu. Ale vy máte rádi výzvy. Pokud se Střelci nechtějí celých třicet dní příslovečně kopat do zadku, tak by měli popřemýšlet o nějakých extra aktivitách. A to jak v práci tak i v domácnosti. Kolem vás se v polovině měsíce začne točit nějaká silná a výrazná osobnost, možná soupeření s ní vám dá dostatek emocí ? Jen při „souboji“ hrajte fér, může z toho být nové dobré přátelství, ta se často právě rodí z různých kontroverzních situací. Pokud žijete s partnerem, čekejte že udělá nějakou menší hloupost, pokuste se mu být oporou.

Kozoroh – čeká vás konečně naprosto výtečný měsíc. Celý rok to vypadalo jako na houpačce s tím, že jste měli dojem, že sjezd dolů končí vždy navíc ještě natlučením. Nyní konečně se odrazíte a podaří se vám poklidně naplánovat  i poklidný zbytek roku.  Když už všechny těžkosti překonáte, věnujte hodně sil a energie svému partnerovi a nebo prostě se začněte bavit a radovat. Život je nutno žít a vychutnávat plnými doušky. Ve chvílích, kdy se vám bude chtít vychutnat trochu samoty, jděte do přírody. Poslouchejte ptáky, šumění vody a obdivujte krásy přicházejícího léta.

Vodnář – pokud plánujete na červen nějaké půjčky, tak ty plány zrušte. Je to nejhorší možné období pro takovéto finanční transakce. Obecně byste si nyní spíše měli hlídat, kam jdou vaše pravidelné výdaje a malinko ukrotit jejich míru než si povinné závazky zvyšovat o jakoukoliv splátku. Navíc aktuální nabídka bude pro vás ta nejméně výdělečná. Pokud žijete s partnerem, tak si sedněte na finance společně a pokuste se je vyřešit do poloviny měsíce. Ať alespoň část června je pro vás bezstarostná. Popřemýšlejte, jestli je nutno obnovovat šatník a nebo jestli čirou náhodou nemáte pár hezkých kousků z minulých let.

Ryby – v pracovních věcech budete mít pocit, že už přichází léto a všichni jsou myšlenkami někde u vody či pod nějakými jinými palmami a že nic nešlape tak jak by mělo. Obzvláště nepříjemné to bude, pokud budete muset vyřizovat nějaké úřední záležitosti, tam nezájem a ospalost budou přímo maximální. Kolem desátého se mohou objevit nějaké větší finance, rozdělte si je na třetiny a jednu si odložte jako nutnou rezervu na nějaké náhody či nehody. V lásce bude situace ospalá také, ale to nemusí být na škodě. Zvláště pokud patříte mezi dravější Ryby, které se vydaly hledat ten svůj vysněný protějšek.