Horoskopy od 21-05-2012 do 27-05-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý první týden roku 2012

1. Beran – na prvním místě tento týden budou záležitosti finanční a pracovní. Na nic jiného příliš mnoho času nenajdete. Využijte své plné nasazení k tomu, abyste vylepšili problematické záležitosti z minula. Pokud najdete čas na lásku či romantiku, můžete být velmi mile překvapeni. Nebojte se trošku potrápit vaše tělo, tento týden můžete vyzkoušet, kde máte hranice.

2. Býk – tento týden čekejte hodně různých událostí, nejdůležitější si bude naplánovat hned v pondělí, jak přesně využít volný čas a případné nadbytky energie v pracovní části týdne. Víkend už může být čistě živelný. V čemkoliv co se týká práce či zaměstnání, velmi si hlídejte vystupování. První dojem je nejdůležitější. Často také lesklý obal dokáže zastínit méně dokonalý vnitřek. Budete přitažlivější pro hezké lidi, ale jejich problémem bude vnitřní prázdnota. Hodila by se vám pravidelná rozcvička, případně byste mohli navštívit bazén.

3. Blíženci – tento týden se věnujte pouze novým věcem. Je možné, že máte nějaké nedokončené záležitosti z minulých týdnů a měsíců, ale teď to hoďte za hlavu. Na dodělávky bude dost času později. Může se vám podařit udělat nějakou na tolik originální věc, že tím oslníte své okolí. Blíženci bez partnera mohou nyní najít někoho, s kým bude mít smysl trávit nejbližší měsíce. A možná i delší dobu. Setkání začne u stolu. V párech hledejte také něco nového a zajímavého. Tento týden je velmi dobrý pro jakýkoliv intensivnější pohyb.

4. Rak – pokud se vám poslední dobou podařilo dosáhnout nějakých větších úspěchů, nenechte se tím ukolébat. Svět patří lidem, kteří chtějí stále víc a víc a dokážou také pro to něco udělat. Ospalost je dobrá jen v posteli a lenost využijete jen o dovolené – a ani tam není ideální. Peníze, které se případně objeví, investujte do důležitých věcí. Dejte do pořádku své city, promyslete si, co je pro vás důležité a co není a co je možno vylepšit. Vztahům prospěje příroda. Energii si šetřete na víkend, tam se budete moci vyřádit.

5. Lev – květen je obecně dosti příjemný měsíc a ani tento týden z hlediska finančního či pracovního nebude pro Lvy podle horoskopu jiný. Možná by bylo dobré si trošku zvednout laťku. Pokud to ale uděláte, je nutno ke všemu přistupovat rozumně a nedopustit, aby se vám stůl zaplnil nějakými nedokončenými záležitostmi. Nezáživné vztahy je možno vždy něčím zajímavým oživit, například láska částečně prochází žaludkem. Aktivní odpočinek je rozhodně velmi důležitý, ale klid a meditace mají také hodně vysokou hodnotu.

6. Panna – ve středu by se mělo stát něco, co vás velmi rozčílí a nebo přinejmenším vám hodně pokřižuje plány. Nejlepší bude, pokud k nově nastalým problémům přistoupíte v klidu a najdete nějaké kompromisní řešení. Finanční záležitosti opírejte o zdravý rozum a ne o náhodu či los. V lásce vám horoskop radí, abyste velmi pečlivě rozlišovali upřímnost a prázdné lichotky. To druhé v sobě skrývá pouze samé háčky. Dejte si pozor na silnici a v dopravních prostředcích.

7. Váhy – tento týden je dosti vhodný pro různé změny a pokusy. Případné delší cesty budou mnohem úspěšnější než obvykle, jen nesmíte myslet o domovu. Pokud chcete více peněz, poslechněte už konečně dobré rady zkušených lidí a odborníků. Jinudy bohužel cesta nevede. Jestli chcete někoho poznat blíže, musíte mu dát šanci, velký odstup je občas bariéra, kterou nejde překonat. Hlídejte si játra, dokážou se regenerovat, ale není možno je ničit rychleji, než jsou schopny se samy uzdravit.

8. Štír – tento týden by měl být ve znamení mnoha různých setkání. Navíc ve čtvrtek by se vám měl ozvat někdo opravdu důležitý, o kom jste už delší dobu neslyšeli. Důležitá bude velká otevřenost ve vašem chování. Nenechte lidi, aby si domýšleli, co si myslíte. Řekněte jim to. To se týká také všeho kolem lidských vztahů. Otevřenost bude pro vás nyní nejdůležitější a nejvíce na ní získáte. Někdo vás bude lákat na novou fyzickou aktivitu, poctivě se rozhodněte, jestli na to opravdu máte.

9. Střelec – buďte co nejpružnější. I když někdy z tohoto důvodu budete muset ustupovat více, než by vám bylo milo, rozhodně se vám to vyplatí. Za tvrdohlavost bude následovat trest. Pokud něco půjde příliš proti vašemu přesvědčení, odložte to. Vyhýbejte se drbům. V lásce bude pro vás nejdůležitější rozum a opatrnost. Není nutno říkat vše, co si myslíte. Před víkendem se může objevit menší hádka. Pokud se budete cítit hůře nebo slabší, nehrajte si na hrdinu. Trošku zpomalte, odpočiňte si.

10. Kozoroh – díky vlivu planet by Kozorozi měli být nyní výrazně svobodnější při vyslovování svých názorů a přání. A co půjde z jejich srdce, to i okolí začne plnit. První polovina týdne je velmi dobrá pro různé důležité rozhovory a pohovory. Nezaspěte nečekanou příležitost. Ve vztazích by vše mělo být klidné, musíte jen najít více pochopení pro únavu svého partnera. Svobodní mají možnost zažít velmi povedený flirt a možná i něco více. Pokud máte dobrou formu, udržte si ji, pokud ještě není dokonalá, nyní máte na její vylepšení.

11. Vodnář – hned na začátku týdne bude před vámi nějaké důležité rozhodnutí. Neobávejte se ho, řiďte se intuicí a váš výběr bude správný. Finanční situace nebude nejlepší, budete ve velkém pokušení koupit si něco, na co ve skutečnosti nemáte. Naplánujte si to spíše do budoucna. Pokud jste měli problémy navázat bližší kontakt s opačným pohlavím, tak nyní s trochou snahy a péče o zevnějšek se vám to podaří. Pesimismus je možná realističtější, ale pokuste se být trochu snílci a trochu optimisté, psychická pohoda je větší část zdraví.

12. Ryby – uslyšíte nějaké velmi důležité informace. Pokuste se je udržet v tajnosti. Budete mít pokušení je pustit dál, ale byla by to osudová chyba. Mlčením získáte brzy mnohem více. Pracovní i finanční záležitosti nebudou příliš dobré, ale je to jen několikadenní výpadek. Brzy se vše zlepší. Pokud vaše city k partnerovi jsou již na či pod bodem mrazu, začněte přemýšlet, jestli to opravdu má smysl. Na prvním místě jde přeci o váš život. Pozor na hrany a ostré předměty. Bolení hlavy je lepší rychle zastavit, jinak se může přerodit v nemilou migrénu.