Horoskopy od 02-04-2007 do 08-04-2007

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Čtrnáctý týden v němž začínají Velikonoce: 2. – 8. dubna.

Situace: Při pondělku zažijeme Lunu v úplňku. Jinak bude Slunce v Beranu, Merkur v Rybách, Venuše v Býku a do Ryb vstoupí i Mars. Podle astrologů může dojít k nečekaným setkáním a dokonce záletům, z nichž v krajních případech bude hodně ohně, jisker i kouře.

Kde se u karetní předpovědi shodují hvězdná znamení, pohlaví nebo věk, mohou předpovědi ku svému užitku volně použít i další čtenáři.

 

  1. SKOPEC

Berany samotné i jejich okolí sužující rohatcův slovní průjem pomine. Konec žvanivosti nahradí neodolatelná chuť na sladké, jako by neúnavný jazyk bylo třeba zalepit. S mlsem to nepřehánějte, cvičte si vůli! Ve čtvrtek nezapomeňte jidášky namazat medem. Ale možná má být přísun cukrů lékem na nervy, trochu pocuchané nerozhodností a z ní plynoucí špatnou náladou. Kdo oslaví narozeniny, dojde sebereflexe a bilanční rekapitulace, která navzdory finanční ztrátě a možným trapnostem ve vztahu k opačnému pohlaví bude veskrze pozitivní.

 

Novým účastníkem Hry o budoucnost je podle všeho šarmantní padesátiletý zrozenec ve Skopci Bruno. Podle karet se těší dobrému zdraví. Zřejmě se jedná o aktivního sportovce. Přestože nepostrádá velkou přitažlivost pro ženy, něco v tomto směru s ním není v pořádku. Karty naznačují, že by mohl být buď vdovcem a nebo starým mládencem. Z prvního vyložení karet těžko dokážeme identifikovat jeho zaměstnání. Možná je v něm třeba uplatňovat značný díl fyzické námahy, ale to se nakonec může týkat i Brunových zájmů o posilovnu. Žije ve větším až velkém městě. Společensky je úspěšný, tedy co se týká obliby v kolektivu. Pracuje v týmu. Podle karet je zámožný. Proč tedy tak dobrá partie zůstává na ocet? Příště snad budou karty sdílnější…

 

  1. BÝK

Milá Jolano (19/7), předpokládám, a karty to potvrzují, že z hlediska věřících jeden z nejdůležitějších týdnů v roce budeš prožívat velmi intenzivně. Ty i Varhaník. Zdá se, že matka ve vaší vzájemnosti a společném sdílení velikonočního prožitku bude shledávat problém (že by čerta?). Nenech se jejími řečmi zmást. Pravá zbožnost je cudná a cudnost tedy logicky zbožná. To není hra se slovy. Není snad Bůh láska?

 

Období předchozích zmatků zřejmě pomine, ale nejspíš až po středě, kdy bude stále doznívat vliv úplňku, provázený příznaky nespavosti: zkuste před spaním procházku a šálek meduňkového odvaru. A už žádnou zapomnětlivost! Nemuseli byste tentokrát založené věci najít včas – a nebo dokonce vůbec. S osobou blízkou prožijete více než hezké chvíle. Tomu budou nakloněny především nadcházející svátky velikonoční. Podle všeho nečekaně teplého počasí využijte k výletům.

 

  1. BLÍŽENCI

Fakt, že jsme se s Petrou (23/7) v naší Hře setkávali stále řidčeji, napověděl dostatečně, že bude jednou z těch, s nimiž se v  novém ročníku brzy rozžehnáme. A Petra to vítá, protože se s bratrovým dítětem, celou, už tak dost nakřáplou rodinou, a hlavně s advokátem Knírem, s nímž ji skutečně váže víc, než zašmodrchané právní kauzy, chce uchýlit do většího soukromí. Píše, že ačkoliv ji podle naší Hry nikdo neztotožnil, cítila se každé pondělí tak trochu nahá. Její příběh byl skutečně hodně výjimečný a Petra navíc přiznala, že se občas snažila podsouvanými nám dezinformacemi karetní předpovědi mást. Měsíční Kočka tak někdy na svých měkkých tlapkách zabloudila a správné karty interpretovala zavádějícím způsobem. To pravidla Hry samozřejmě nedovolují, ale obrana proti tomu je v podstatě nemožná. Jeden podobný případ jsme v minulém ročníku i tak měli, vzpomínáte? Petra však slíbila průběžně jednou za čas podat o sobě zprávu a souhlasí s tím, abychom rámcově o vývoji její situace informovali i vás. Věštírna jí do nových startů beze svědků (tak to podle všeho vypadá) drží palce.

 

Týden, který prožijí Blíženci, vzbudí u některých podle hvězd určité rozčarování. Jejich mluva je totiž ve věčném rozporu. A možná to je jen dialektika… Co se polepší, hned se zase až moc opepří. Sužovat Blížence mohou i zdravotní problémy. Nepůjde opět o nic hrozného, ale řádně to tzv. Velký týden rozhodí. Usuzuji na žaludeční a střevní senzace spíš však obtěžující, než vpravdě nebezpečné. V úterý je zde nějaký pracovní zádrhel, ve čtvrtek nepříjemné setkání nebo jednání. Nebude ovšem nečekané a tak se mu lze vyhnout. A nebylo by lepší mít otázky, které přinese, již z krku? O Bílé sobotě nepříjemné a nebo rozpačité záležitosti vyvrcholí, dojde ke zlomu a do konce týdne už by pak mělo být jen a jen dobře.

 

4. RAK

Někteří Raci sklidí za to, co ušetřili v čase minulém. Nepůjde o klasické předsváteční nákupy, velikonoční stůl se opravdu nemusí prohýbat pod jídlem a pitím, i když udělat si bene Raci určitě dovedou. Zřejmě nepůjde ani o drobnosti, aby je nepokakal beránek, ale karty naznačují jakousi zásadnější investici, rozhodně nikoliv do nemovitosti. Mohlo by jít o nákup dovolené nebo nějakého zájezdu za hranice všedních dnů. I po stránce společenské i veskrze milostné by to podle hvězd měl být dobrý týden.

 

Podruhé se setkáváme s Viki (16/12). Protože nás posledně zaujaly karty Materielního prospěchu ve vztahu k Poskytnuté péči, zaměříme svou pozornost tímto směrem, ale také k další dvojici karet – Lsti k tazatelčině škodě a Aktivizaci tvůrčích sil. Do budoucna se právě tato čtveřice jeví jako dost podstatná, ale víc na sebe neprozrazuje. Karty na kříž však hovoří následovně: milá Viki, velmi naléhavě čekáš na jakousi zprávu. Má ti být zprostředkována, nikoliv předána osobně. Její význam se ti jeví osudový – ale takové mohou v tvém věku vypadat i věci velmi, velmi pomíjivé. Prostřednictvím pikové karty přichází jednoznačný pokyn vyhnout se v daném týdnu pokud možno cestování, a naopak sedmičkou naznačují obavu o tvůj zdravotní stav. Karta v nohách kříže varuje: ano, cestu ti zkříží Temná dáma. Už brzy!

 

5. LEV

Slečně Radaně (27/10) se  výlet s Šedákem na poslední chvíli skutečně vydařil. Radana se dokázala (a možná právě protože poslechla rady karet?) skutečně odpoutat od minulosti dávné i toho, jakým způsobem zasahuje do jejího současného života. Nepochybně tomu prospěl fakt, že rodiče byli daleko. Oni jsou, bohužel, momentálně oním nejvíc rozčilujícím činitelem. Jakoby se Radana bála jejich nechtěných svědectví. Karty prozrazují, že se v podstatě ani nechtěla vrátit. Šedák byl úžasný. Dny nad egyptským mořem byly úžasné. Úžasné bylo prostě všechno. Šedák velmi intenzivně vnímá, že Radana není v poslední době nějak ve své kůži. Podvědomě oba směřují k tomu v budoucnu kontakt s Radaninými rodiči maximálním možným způsobem omezit. Karty to také radí. Bude to ovšem možné?

 

Život Lvů v nadcházejícím týdnu jednoznačně určí neuvěřitelný příliv energie, daný zřejmým vlivem Slunce. Vše se bude zdát snadné. Hyperaktivitou mohou být vyvolány ovšem i excesy, dík nimž se stanete pro okolí trnem v oku. Začíná dobré období pro zmnožení peněz i vlastních genů. To první nikdy neškodí, to druhé může být třeba okolím vnímáno jako úraz. Kdo však po dítěti touží, zažije krásný – a možná i velmi úspěšný – týden.

 

  1. PANNA

Co se v uplynulém víkendu Pannám obého pohlaví jevilo v oblasti sexu jako nepříliš šťastné a jaksi ušmudlané, v novém týdnu a zvlášť na jeho konci dojde skvělého naplnění. Bez stresu z neobvyklého se i dávno zažité stane dobrodružným. Protože se tento stav protáhne do celého týdne, ty Panny, které postihne, jaksi lehce přehlédnou hmotnou svízel, do níž upadnou, a také pracovní potíže, které však vydají trpké plody až v týdnu následujícím.

 

Milá Madlo (17/12), očividně se ti zalíbil vstup do hry prostřednictvím výkladu Černého kocoura a velmi prosíš o jeho zopakování. Tak se jen modlím, aby nám poskytla tato jedna z nejméně relevantních forem věštby dostatečná vodítka k blízkému získání tvého ucelenějšího portrétu. V pondělí slibují karty peníze (ale spíš jejich nedostatek) a Velkou lež vedoucí k Odcizení. Úterý nabízí tři červené karty – Prostředníka, pozitivně se pro tebe vyvíjející Hrátky a Společenský úspěch. Ten se opakuje i v středečních kartách, kde je i zdvojený Konflikt s otcem. Ve svých důsledcích bude k neunesení. Naznačují to čtvrteční karty Domova a potřeby naléhavé Pomoci. Důraz na Domov se opakuje i v pátek, tady ho doplňují karty Hněvu a Velkého blondýna. Sobota: vše ovládne Zdravotní problém. A konečně neděle a srdcová karta Přítele (ovšem zda jde o Pošťáka se z ní nedozvíme), karta Zvířat a karta Harmonie. Má to snad znamenat, že o velikonoční neděli navštívíš s člověkem sobě blízkým zoologickou zahradu?

 

7. VÁHY

Pane Oskare (37/10), hned zpočátku se sluší přivítat vás v novém ročníku naší Hry o budoucnost. Neskrývám potěšení z faktu, že se i po přelomovém datu jarní rovnodennosti budeme nadále stýkat. Váš příběh o tom, jak jste dospěl k přání mít další dítě a o zoufalém hledání možnosti této reprodukce, zaujal nejen Měsíční Kočku, ale řadu dalších čtenářů. A že zrovna nejste v nejlepší psychické formě? Pro nadcházející dny vám karty slibují uklidnění a hezké svátky. S rodinou? Ano, s tím, co z ní zbylo.

 

V pondělí, úterý a středu projde Měsíc Váhami. Vliv této situace na rovnováhu tělesných šťáv a čištění krve je nepopiratelný. Močák nejlépe pracuje od pěti do sedmi odpoledne, ledviny následující dvě hodiny, a tak v té době je dobré pít hluchavku, po zbytek dne vodu a nebo obvyklé nápoje vodou silně rozředěné. Když v pondělí Váhy nasadí půst, očistí tělo i mysl. Po zbytek týdne vše půjde dobře až výtečně.

 

8. ŠTÍR

Naopak loučení nás dnes čeká s paní Evou (43/10). Její rodinu ve Hře zastupovala i dcera Dita. Tuto souhru (ze strany těch dvou spiknutí, a věř, kdo chceš tomu, že se na Věštírnu nedomluvily) odhalila Měsíční kočka až v průběhu času. Jednalo se o nestandardní situaci. Ovšem tajemství, k nimž jsme se prostřednictvím karet dostaly, byla také poněkud neobvyklá. Snad z příběhu vášně a trestu získali námět k zamyšlení i náhodní další čtenáři – kdo ví, co komu z nás hvězdy dopřejí a s jakými nástrahami se budeme sami muset vypořádat? Příběh paní Evy, jejího manžela a také matky, však úplně neopouštíme, protože jistý vhled do něj nám snad umožní karty dcery Dity, pokud i ji los z Blíženců někdy v budoucnu nevyloučí?

 

Čas Štírů bude mít sice všechny znaky velmi osudového týdne, ale jednat se bude jen o dopady časově omezené. I tak však pozor: jestli již od pondělí nebudete vůči osobám (zřejmě z širší rodiny) maximálně vstřícní, váš postoj pochopí (a možná nikoliv špatně) jako nepřátelský, a pak budete mít do konce týdne co dělat, abyste atmosféru do svátků učinili alespoň trochu přijatelnější. Ve středu se vaše citové problémy prohloubí a není ani vyloučeno zhoršení nebo překvapivé výkyvy zdravotního stavu.

 

9. STŘELEC

Slečna Mia (28) je na těchto stránkách dnešním druhým nováčkem. Proto si zaslouží Velký karetní výklad, ačkoliv je jasné, že hned napoprvé z něj nebudeme schopni získat v plné šíři relevantní poznatky. Dvaatřicet obrázků nám Miu a vztahy kolem ní ukazují následovně:  řada Ohně nabízí tři karty, a to Překážky úspěchu, Solidní finanční situaci a Lakotu. V řadě Vody zleva od osobní karty je symbol Velkého talentu, následuje Osobní karta a po její pravici Sklon k hádavosti. Na této linii jsou ještě karty mající slábnoucí význam tak, jak je jmenuji: Podnikavost, Špatné zprávy a Mrzutost, Píle a v souvislosti s předchozími kartami i piková figura označující velký Hněv. Řada Větru (Vzduchu) obsahuje tři srdcové karty ve správném postavení. Zpravidla označují tak, jak jdou za sebou, problém v citové oblasti a to ve vztahu k mladému muži, ne však o mnoho mladšímu než Mia sama. Nevyplývá z nerozhodnosti? A čí – Mii nebo onoho mladíka? Kolmá karta v poslední řadě, tedy řadě Země, se točí kolem Majetku, v diagonále k osobní kartě se nachází ještě karta Naděje. Těžko říci, co nám napovídá, protože by se mohla vztahovat opět stejně k Mie, jako k onomu mladému muži. Snad příště budou čertovy obrázky o poznání sdílnější…

 

V neděli vstoupí Luna do Střelce. Pozor na loupání v kříži a problémy pohybového aparátu. Co doporučují hvězdářské adresy, zabývající se i zdravovědou? Jezte jablka a nohy si dávejte na stůl. Volno před Velikonocemi a opravdu jarní počasí může svádět k pohybovým aktivitám, jež by však nejen Střelci, po zimě ne málo zlenivělí, neměli přehánět.

 

10. KOZOROH

Posledním nováčkem tohoto kola je pan Olin (61). Podle nabídky karet se jeho hlavním problémem momentálně zdá být nejistota, jak má reagovat na velké zklamání, připravené mu překvapivě partnerkou. Karty První cesty naznačuji možný rozchod. Druhá cesta není tak prudká: hovoří o nutnosti získání jakéhosi dokumentu, jímž by bylo možné ověřit pochybnosti vyvolávající zhoubné informace. Jsou zde dále symboly zadostiučiní, ne však v hmotné, ale v morální rovině. Nejsme z toho u Měsíční Kočky zrovna dvakrát moudří, radíme proto Olinovi zdrženlivost, jinými slovy cestu druhou.

 

Už od počátku následujícího týdne budou Kozorozi sužováni stihomamem. Z hvězd čtu radu: Uklidněte se. Když se nad sebou a svou situací zamyslíte, nutně dojdete k tomu, že nikdo vám o život, čest ani peníze neusiluje – nebo alespoň ne víc, než je v dnešní vlčí společnosti běžné. Dávejte pozor na přechodech jako chodci i jako řidiči. Nepijte nic moc horkého a nelízejte zmrzlinu. Čas může přát rybářům.

 

11. VODNÁŘ

Týden bude od samého počátku nakloněn tomu, aby Vodnáři oprášili dávné projekty a plány (ale také staré lásky), a aby se na jejich základě pokusili vybudovat zcela novou stavbu. Že to nejde? Někdy jde a pak je to paráda: je pěkné, když něco organicky vyrůstá a košatí. Stavět ale na zelené louce je často jistější… i lacinější. Rozhodně je třeba vždy zvážit nikoliv jen momentální efekt a nikoliv jen přímé dopady. Část Vodnářů bude mít možnost právě podobné otázky v nadcházejícím týdnu řešit. Ať se rozhodnou tak či onak, neměli by se unáhlit. Zároveň by však neměli provedení ortelu odkládat.

 

Poprvé v novém astrologickém roce vítáme Honzu II. (26/9). Zdá se, že nám bude souzeno se na těchto stránkách nadále setkávat – a to je dobře. Vždyť divadlo, které se rozehrávalo kolem jeho velmi tradiční rodiny s vnitřními vztahy téměř Forsytovskými, s Předsedkyní soudu, s osobitou láskou jeho pěkné a chytré Olívie a především s Honzovými morálními vzepjetími a pády v souvislosti s  kariérou i lákavými tóny vřeštících politických polnic nás vzrušovalo i dojímalo. Pokud mu pro příští dny karty ordinují velikonoční výlet do Říma s Olívií, přejeme mu z plného srdce, aby byl bez kazu. U soudu ho totiž již brzy zřejmě budou čekat horké chvíle…

 

12. RYBY

Zopakujme si fakta: s paní Leono (34/8) vedla Měsíční Kočka cosi podobného sporu, když dotyčná přes opakované výzvy odmítala ze Hry odstoupit. Abychom nebyli nakonec osočeni z manipulace, vzdali jsme se (pravděpodobně ke své škodě a hlavně ke škodě celé této vypečené Hry o budoucnost) řešení připouštěného pravidly, totiž že sami hru s Leonou ukončíme. Ne. Samozřejmě jen do okamžiku, kdy se ukáže, že pravidla nadále porušuje. A v tomto smyslu se nám již rýsuje jisté podezření, týkající se jedné z nových účastnic ze znamení Lva. Už víte, kam mířím, paní Leono? A nemáte nám k tomu sama co říct?

 

Hned na pondělek nesou hvězdy Rybám varování před jejich nepotlačitelnou touhou provokovat: nadřízené i podřízené, přátele i blízké… a také finanční štěstí. Zatímco vše jmenované s výjimkou posledního dobrého nic nepřinese, sázka (i uměřeně riskantní) může vyjít. Vaše nálada připomene nestálostí dubnové počasí, ale dobré nakonec zvítězí. Potíže mohou na sklonku týdne vyplynout z nesrovnalostí v rodinném rozpočtu. Stojíte za nimi vy a nebo druhá strana? Pozor, ať si neustálým omíláním a vyčítáním schodku navzájem nezkazíte velikonoční svátky!

 

Měsíční Kočka přeje všem bez rozdílu nebeských znamení či konfese k Velikonocům klid, zdraví, štěstí a Veselá vejce!

(Křestní jména hráčů o budoucnost byla pro znesnadnění jejich identifikace změněna.)