Recepty pro Štíra

Štíři se obvykle těší velmi slušnému zdraví, mohou pracovat bez odpočinku, jídla a pití. Pokud ale o sobě občas tvrdí, že jsou nemocní, tak to je stoprocentně pravda. Není však snadné je léčit, protože oni sami si myslí, že nejlépe vědí, jak by měli být léčeni. Protože mívají sklony k onemocněním střev a zažívacího ústrojí, neuškodí jim stravovat se lehce a racionálně. Nesvědčí jim příliš tučné maso a hodně husté omáčky. Také by si měli dávat větší pozor na hodně pikantní jídla, která mohou poškodit jejich citlivý zažívací systém.

odkazy na recepty pro Štíry se otevřou v novém okně neboť se nacházejí na jiných stránkách

Polévky

Předkrmy a saláty

Hlavní jídla

Pomazánky

Něco sladkého

Dobrou chuť všem Štírům a samozřejmě nejenom.

 

2 komentáře u „Recepty pro Štíra

  1. Jakub

    Ja jsem sice stir, ale kdybych snedl neco z toho, co je tady napsane, tak budu mit zazivaci problemy, ktere jsou zmineny v uvodu. Neni nad poradny steak 🙂

  2. koko

    Jedním z největších problémů u zažívání je lepek. Ve vyspělých státech je nesnášenlivost lepku diagnostikována u jednoho z padesáti, v ČR u jednoho ze 2 000. Neléčená nesnášenlivost lepku vede zpravidla k rakovině střeva. ČR je na úplné špici ve výskytu této nemoci na celém světě. Štír je na postižení a dráždění střeva náchylný, ostatní nemoci většimou jeho organismus ustojí bez větších problémů. Jsem štír a po cca 10ti letech marného zjišťování a léčení u našeho zdravotnictví jsem si sám naordinoval bezlepkovou dietu. Od té doby moje obtíže zmizely, zmizela častá únava a cítím se o 100% lépe. Jako bonus jsem shodil 12 kg za 8 měsíců bez jakékoli snahy a omezování v množství jídla. Naštěstí mi chutná rýže, tak nemám problém co jíst. Ještě přestat kouřit a budu zdravý napořád.

Komentáře nejsou povoleny.