Horoskopy od 10-12-2012 do 16-12-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
padesátý týden roku 2012

1. Beran – jednoduše získáte pomocníky, kteří vám ulehčí v nejnáročnějších pracovních činnostech. Tento týden nebude moc dobrý pro zařizování finančních a právních záležitostí. Single Berani mohou poznat velmi zajímavé lidi, ale bohužel velká láska z toho nebude. V partnerských vztazích zamračeno, ale bez bouřek. Dlouhodobé zdravotní problémy by měly být nyní trochu méně nepříjemné. Forma dobrá pro sport.

2. Býk – v práci můžete získat výrazně větší svobodu jednání, nesmíte se jen bát si o ni říci a projevit se průbojněji. Peníze budou v normě, výdaje budou předvánočního typu. Nevyhýbejte se složitým a mírně nepříjemným rozhovorům, mohou ve vztahu leccos vylepšit. Věřte svému lékaři a nespoléhejte na domácí léčbu, ta by vám nyní mohla ublížit.

3. Blíženci – starejte se o zvládnutí pravidelných povinností v co nejkratším čase, díky tomu se vám může ušetřit tento týden několik hodin, které se vám velmi hodí při přípravě na svátky. Mrazy a sníh nemusí znamenat chlad i ve vztazích, jak samotní tak i zadaní Blíženci si mohou užít velmi hezký zamilovaný týden. První polovinu týdne více odpočívejte, o víkendu popřemýšlejte o nějaké fysické aktivitě.

4. Rak – ve finančních a pracovních záležitostech pečlivě naslouchejte své intuici. Zvláště pokud vás bude brzdit před příliš ambiciózních chováním. Čeká vás asi hodně rodinných povinností a starostí, ale pokuste se to vydržet, vše jde zvládnout s úsměvem. Dávejte si pozor na svůj krevní tlak, s ním není žádná sranda.

5. Lev – v pondělí si sedněte a udělejte si pořádný plán na zbytek týdne. A pak se ho pokud možno držte, jinak vám unikne několik důležitých pracovních záležitostí.  Lvi bez partnera či partnerky se mohou kolem sebe začít více rozhlížet a pokud uvidí kořist, tak i vyrazit na lov. Vaším spojencem by měla být dobrá fysická a psychická forma, je jen nutno trochu omezit konzumaci sladkostí.

6. Panna – mohou se objevit nové zajímavé obchodní nabídky. Zajímavé nemusí znamenat automaticky skvělé, vše je nutno pečlivě promyslet s nějakým odborníkem. Pokud jste se s partnerem hádali, nebojte si jeden večer sednout a pořádně si vše vyříkat. Uvidíte, že šlo ve skutečnosti o banalitu. Single by se měli vyhýbat radikálním krokům. Mohou se ozvat nějaké menší zdravotní problémy z minula, v takové situaci skočte k lékaři.

7. Váhy – horoskop předvídá, že by se nyní mohl objevit nějaký velmi zajímavý zdroj příjmů. Nebude ale dlouhodobý, takže tuto kravku je nutno co nejrychleji dojit a to až do poslední kapky co bude ochotná dávat. Tento týden bude plný vášní a emocí, ne vždy to bude romantické, ale nudit se nebudete. Dávejte si na sebe venku pozor, zvláště se vyhýbejte stresujícím situacím.

8. Štír – cokoliv nového, co se tento týden objeví, prozkoumejte co nejpečlivěji. Rozhodně se vyhýbejte panice, vše raději řešte v klidu a s odstupem. Vydáte trochu více peněz na domácnost. Tento týden budete mít tendence být hodně podezíraví a případně se může objevit i žárlivost. Pokuste se to dávat co nejméně najevo. Hlídejte si krk a horní cesty dýchací, vašim nejlepším spojencem bude česnek a zázvor.

9. Střelec – je to opravdu skvělý týden na různé odvážné tahy. Většina lidí ve vašem okolí, včetně konkurence má už hlavu plnou Vánoc, proto vyšší pracovní nasazení a originalita nyní vyhraje. Střelci bez partnera budou mít sice romantickou náladu, ale stále v nich bude červík pochybnosti a přehnaná opatrnost. Jestli chcete prožít konec roku s někým, nyní je nejvyšší čas konat. Ranní ptáče dál doskáče, večer vás čeká velký pokles energie.

10. Kozoroh – pokud budete dbát na přesnost, pečlivost a profesionalitu, nemine vás ani finanční odměna. Budete se cítit výrazně atraktivnější, je to možno využít jak pro příjemný flirt tak i pro prosazení ve vztahu nějakých záležitostí, se kterými bylo poslední dobou více problémů. Pozor na břicho a na trávení, nejezte nic, po čem víte, že je vám špatně, i kdyby se vám sbíhaly sliny sebevíc.

11. Vodnář – podle horoskopu budou před vámi docela zajímavé nové výzvy. Ale zároveň je tu varování, pokud neukončíte to, co máte rozdělané, nezačínejte nic nového. Místo úspěchu vás čekají dva průšvihy. Žijte hodně společensky, ať už máte partnera nebo nemáte, před Vánoci je čas na schůzky s přáteli. Oblékejte se adekvátně podle počasí, ale nepřehánějte to. Část neduhů nyní může vzniknout z přehřívání.

12. Ryby – objeví se několik zajímavých možností na změnu práce či pracovní náplně. Ale raději je nevyužívejte, jednak mají v sobě háček a navíc již brzy vás čeká něco ještě lepšího. Nejvíce času vám zabere domácnost a rodina, na nějaké flirty či romantiku teď nebude moc času. A je to škoda, protože týden je pro ně jak stvořený. Zdravotní problémy by se vám měly vyhýbat, ale nezanedbávejte posilování imunity.