Horoskop na měsíc leden 2013

Horoskop na leden 2013
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran –  leden znamená nový rok a nový rok znamená nové výzvy. Tentokrát vás čeká asi trochu více změn než jste byli v posledních měsících zvyklí. Ale rozhodně to nebude na škodu, zvláště pokud se vám život zdál dost nudný, nyní budete mít o zábavu v tom pozitivním, ale i trochu v tom negativním slova smyslu postaráno. Dobré bude se udržovat neustále v pohybu, to ztíží případným protivníkům jejich reakci. Měli byste mít hodně energie a také budete věřit vlastním silám. Kolem poloviny ledna se objeví zajímavá možnost investovat, nebojte se jí využít. Pro ty, co již mají reálný či virtuální manželský či partnerský prsten přijdou vášnivé večery.

Býk – horoskop tentokrát se hlavně koncentruje na lásce. Ti kteří mají partnera budou nyní prožívat mnoho lásky a vychutnávat si sílu, stabilitu, ale také krásu a romantičnost trvalého vztahu. Ti, kteří partnera hledají a nebo jim vyhovuje různé flirtování mohou nyní mít opravdu hezký výběr. Nabídne se jim jak typ tradičnější, tak i někdo šílený, kdo sice občas vyvolá bolehlav, ale ty zážitky a dobrodružství nezapomenete. Pokud to jen počasí dovolí, vycházejte co nejvíce do přírody a pokud bude sníh, využijte ho co nejvíce k zimním radovánkám a pokud to zdraví nedovolí, tak alespoň k chytání bronzu.

Blíženci – horoskop předpokládá, že na začátku ledna budete mít před sebou nejvíce různého důležitého rozhodování, které pak ovlivní další dny a týdny. Zvláště by se to mělo týkat kariéry a financí a proto si na tom opravdu dejte záležet a nenechte za vás jednat jiné lidi. Váš život si pokud možno řiďte sami. Psychicky bude nejnáročnější první třetina, zbylých dvacet dnů bude sice trochu proměnlivých, ale již stres a tlak na vaši osobu výrazně poleví. Pokud máte partnera, budete vidět, že je jak na trní a něco ho trápí. Občas to může vyvrcholit i nějakou adekvátní reakcí. Pokuste se najít nějakou hezkou večerní chvilku a zjistit o co kráčí.

4. Rak – energie budete mít tolik, jako jste měli naposled asi v pubertě. A také se objeví ve vaší hlavě spousta nápadů, které už asi u plně vyspělého jedince nejsou až tak obvyklé. Na druhou stranu jednou za čas člověk může si občas trochu jen tak vyhodit z kopýtka. Není možno celý život prožít jako suchar zahleděný pouze do těch závažných věcí co jsou tak strašně důležité. Po patnáctém lednu čekejte nějaký velký nákup a nebo závažné rozhodnutí, které se bude týkat vašich financí a domácího rozpočtu. Někdy ale krátkodobý velký výdaj znamená ještě větší zisk v budoucnosti. Jen se nenechte nalákat na nějaké sliby spojené se strašením. Lživých pokušitelů je kolem vás mnoho.

5. Lev – v pracovních záležitostech tady bude docela hezký zmatek a vám se podaří k všeobecné budově plné chaosu přiložit pár svých vlastních cihliček. Bylo by dobré, kdybyste pak se stejným nadšením se účastnil i bourání a dělání pořádku. Když lidem ukážete, jak jste skvělí v přivracení situace do normy, tak úplně zapomenou na jakékoliv dřívější prohřešky. V lednu se vám několikrát objeví větší obnos peněz, ale stejně nečekaně jak přijdou, tak také zmizí. Pokuste se v každé situaci aspoň trošku ušetřit, i kdyby lákadla byla neodolatelná. Lvům bez partnera podle horoskopu hrozí … velké zamilování, které ale bude velmi krátké.

6. Panna – práce, práce, práce a když nebudete vědět co se sebou, tak se objeví další práce. Není to zrovna moc optimistická předpověď na leden, ale co se dá dělat. Potěšitelné bude snad jen to, že víkendy budou obecně klidnější, i když ani tam se povinnostem úplně nevyhnete. Finanční ocenění vás nyní nečeká, pracujete pro budoucnost a je dobré se s tím smířit co nejrychleji. Pokud se budete chtít rozhodovat více ohledně toho, co budete dělat v dalších měsících a nebo vymyslíte nějaký zajímavý rodinný plán, nezapomeňte ho konzultovat s partnerem. Jinak vás čekají velmi bouřlivé, ale hlavně úplně zbytečné spory.

7. Váhy – pořádně na začátku měsíce zkontrolujte, jestli máte všechno zaplacené. Váhám nyní nejvíce hrozí nějaký finanční problém spojený s minulostí, buď jde o rozhazovačnost nebo zapomnětlivost, výsledek pro vás ale bude stále stejný, je nutno to nějak uhradit a nesmí se to už odkládat. Jinak vás mohou čekat velmi nepříjemná následky a hlavně částka bude neustále růst. Váš partnerský vztah by se měl postupně rozvíjet a dostat se na konci ledna k nečekaným výšinám, díky kterým zažijete nepoznané. Občas stačí jen naznačit. Single by se měli rozhlížet mezi lidmi se smyslem pro humor, přátelství se může snadno pak změnit na něco většího.

8. Štír – v tomto měsíci vám horoskop rozhodně doporučuje, abyste se vyhýbali všem sporům a konfliktům. Ať jsou doma nebo v práci a nebo mezi přáteli. A vyhýbejte se jim i kdyby to vypadalo jen na nějaké roztomilé pomlouváníčko, které přeci nebude mít důsledky. Bohužel bude, lidé vás velmi pečlivě sledují a i sebemenší hloupost vám přičtou … ke zlu. Peníze vydávejte spíše v první polovině měsíce, využijte ještě poslední různé slevy, které se objeví po Vánocích a podaří se vám ulovit pár opravdu skvělých kousků za velmi dobrý peníz. K citům přistupujte s jistým odstupem, aby vám zbytečně nekomplikovaly život.

9. Střelec – leden vypadá opravdu velmi zajímavě pro každého Střelce. Bude originální, podaří se vám vytrhnout z mnoha stereotypů, které vás již delší dobu sužovaly a přitom nové věci vás nebudou šokovat a spíše jen příjemně překvapí. Pracovně to nuda nebude, sice také žádný zázrak, přeci jen po větším volnu je většinou více práce, ale zároveň si vás lidé budou vážit a podaří se vám také vydělat hezkých pár korun navíc. U výdajů vám bude jen trochu svazovat ruce nějaká pravidelná platba, ale pokud jste se na ni již nachystali, tak není moc co řešit. A partner či láska? Trošku hádek vyvolá pár banalit, ale jinak budete mít pocit, že je spíš jaro než zima. A to i ohledně různých možností odskočit si na bok či jen tak posedět s někým u kávy a hezky snít.

10. Kozoroh – v práci nebuďte sentimentální. Od každého vyžadujte vše co potřebujete a pokud má někdo nějaké povinnosti, tak je musí dokonale dodržovat. Největší problémy vám v lednu mohou udělat různí přátelé a známí, kterým byste chtěli malinko polevit. I odmítnutí lze říci tak, že se druhá strana neurazí a bylo by dobré, abyste si to nacvičili. První polovina měsíce by měla být ve znamení trochu větších výdajů, ale nemělo by to být kritické a půjde o investice, které vám ušetří peníze během zbytku roku 2013. Jestli si chcete říci o zvýšení platu či lepší smlouvu nebo zajímavější obchodní nabídku, dělejte to až na konci ledna, tehdy vám bude osud nejvíce nakloněn. Ve volném čase se více setkávejte s přáteli, zlepší to vaši psychickou pohodu.

11. Vodnář – snažte se o co nejvyváženější přístup k povinnostem, rodině a zábavě. Tím se vám podaří vyřešit většinu věcí, protože když bude příliš moc tlaku v jedné záležitosti, zbylé dvě vám s tím tím či oním způsobem pomohou. Nejkrizovější část měsíce z pracovního a finančního hlediska je jeho začátek a pak úsek kolem dvacátého. Jinak byste neměli být příliš pronásledováni nepříjemnými událostmi a nesplnitelnými požadavky. Pozor na sliby, někdo vám bude vyprávět co všechno dokáže a pro vás udělá. Nevěřte mu ani nos mezi očima a rozhodně se na  nic z toho co řekne nespoléhejte.  Vodnáři bez partnera by měli hledat v místech, která jsou spojená s uměním.

12. Ryby – leden podle horoskopu rozhodně nebude patřit mezi vaše nejlepší měsíce. Několik významných záležitostí se vám pokazí a do kapsy budete mít výrazně hlouběji než jste byli posledně zvyklí. V práci je nejlepší nevyčnívat a dělat si pouze to své, rozhodně se nehrňte někam dopředu a nepřidávejte si další a další povinnosti. Ty vám jen seberou čas a peníze ani respekt okolí nepřidají. Pracovní negativa vyváží alespoň trochu rodinný a společenský život, který by sice neměl být nějak extrémně bláznivý, přeci jen je ve vašem okolí cítit únava po vánočně silvestrovsko novoroční sérii. Pozor na hádky s blízkými osobami, které budou vycházet pouze z nepochopení toho, co druhá osoba říká. Před každým ostřejším slovem si dobře promyslete, jestli ho opravdu chcete říci.