Horoskopy od 24-12-2012 do 30-12-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
padesátý druhý a poslední týden roku 2012

1. Beran – hned po svátcích začněte přemýšlet, co byste mohli ve vaší práci změnit. A poté to udělejte. Svátky většinou znamenají v rodinném a milostném životě období harmonie a lásky, pokuste se najít způsob, jak to prodloužit do konce roku. Volno by nemělo pro vás znamenat ponocování, dobrý spánek vaše tělo teď hodně potřebuje.

2. Býk – po svátcích byste podle horoskopu měli mít více méně klid, případné povinnosti nebudou únavné. Je možné to využít pro rodinu či vyřízení nějakých restů z minulosti. Velkou lásku asi teď nenajdete, leda že by se vám podařilo najít někoho v podobné situaci jako vy. Pokud se budete o svátcích přejídat, může to vyvolat závažné zdravotní problémy a nejen malou nevolnost.

3. Blíženci – sedněte si a začněte plánovat už to, co budete dělat v příštím roce. Větší pozornost věnujte financím a tam postupujte odvážněji než obvykle. V partnerských vztazích by to mělo být klidné, ale také dost nudné. Oživení atmosféry vymyslete až na víkend, o svátcích by to vypadalo na povinnost … a další nudu. Pokud vás bolí krk již delší dobu, zajděte za odborníkem, může se to nepříjemně rozvinout.

4. Rak – finanční situace by se nyní měla pomalu začít zlepšovat, velké výdaje jsou už za vámi, teď by bylo dobré začít odkládat pár korun na výhodnou investici. Teoreticky je tento týden skvělý pro flirtování a lovení partnera, prakticky to ale z důvodu svátků nebude tak úplně ono. Měli byste mít lepší kondici než je obvyklá v zimě.

5. Lev – pokud se po svátcích vracíte k pracovnímu rytmu, přistupujte k povinnostem odvážně. Zaváhání vás může stát trochu peněz. Partnerské vztahy zažijí milou a kouzelnou atmosféru Vánoc, single budou srdcem společnosti. Mimo byt dávejte na sebe a své zdraví větší pozor.

6. Panna – když budete mít dělat nějakou práci, koncentrujte se pouze na ní a „nekoukejte, kde co lítá.“ Díky tomu ji zvládnete rychle a bez chyb a budete se moci chystat na konec letošního roku. Pocit samoty by se vám měl vyhnout, i kdyby to nebyl partner, pomoci může rodina  a dobří přátelé. Pozor na emoce a skoky nálady, ty vám mohou přinést i menší zdravotní komplikace.

7. Váhy –  po Vánocích podle horoskopu můžete výrazně vylepšit svou pracovní pozici. Dá se využít toho, že většina lidí bude mít myšlenky úplně někde jinde a práce je příliš zajímat nebude. Bohužel i o svátcích se mohou objevit menší hádky. Pokuste se je co nejrychleji ukončit, případné problémy odložte na lepší moment, nyní hrozí nekonečný cykl sporů. Mohou se objevit problémy s páteří, tzv. houser bývá prevít.

8. Štír – neodsekávejte se úplně od práce, můžete získat velmi zajímavou informaci, která se později dá výtečně využít pro velký zisk. Vypínání telefonu by byla chyba. Budete toužit po větší porci lásky a kdy jindy byste ji měli dostat než o svátcích? Nebojte se ozvat, co budete chtít, dostanete. Psychická forma bude super, fyzická o něco horší, ale tak to už často bývá.

9. Střelec – pokud budete důslední a dodržíte sliby i termíny, upozorníte na sebe důležité lidi, kteří vám začnou držet palce. A to opravdu stojí za to. Tento týden horoskop Střelcům doporučuje flirtování, romantiku, zábavu a trochu bláznění. Cokoliv nevšedního v lásce bude mít velký úspěch. Váš chrup vás může potrápit i o svátcích. Hřebíček je rychlá a přírodní pomoc.

10. Kozoroh – nebojte se realizovat své plány. Ale nemusíte obětovat celý čas práci, jsou dobré chvíle pro svátky, dobré pro rodinu a také dobré pro vydělávání peněz. Najděte rovnováhu. Mělo by ve vás být opravdu hodně magnetismu, který bude přitahovat opačné pohlaví. Zdraví by mělo být dobré, nezapomínejte se lépe oblékat.

11. Vodnář – pokud budete muset do práce, nastavte se předem na to, že vám nikdo nic neodpustí a jen tak zadarmo nedá. Je kolem pár lidí, kteří toužebně čekají na váš první chybný krok. Neudělejte jim radost. Pokud nebudete od partnera či rodiny požadovat příliš mnoho, budete mít skvělý týden. Na drobné chybky je možno přimhouřit oko. Vánoce jsou přejídání, ale dejte si pozor na sladkosti a také hodně pikantní věci. Váš organismus je nyní nemusí.

12. Ryby – bohužel objeví se nějaké pracovní povinnosti, kterým se nebude možno vyhnout. Ale není to důvod k zoufání, pokud si vyhrnete rukávy, zbavíte se jich bleskově. Ryby, které jsou single, nyní neuslyší to co by chtěly. Ale to neznamená, že jsou ignorovány. Jen to chce ještě trochu času. Vyhýbejte se všem depresivním situacím a čemukoliv, co by vám mohlo pokazit náladu.