Horoskop na měsíc duben 2013

Horoskop na duben 2013
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran –  pokud se vám poslední dobou zdálo, že práce je nezajímavá, nic se nemění a nemáte moc možností rozvoje či změn, tak duben by vás měl příjemně překvapit. Bude totiž pracovně nabitý a čekají vás nové výzvy, které v případě úspěchu budou moci přinést nemalé peníze. V tomto měsíci budete také žít výrazně bohatší rodinný a společenský život, je dobré osvěžit staré kontakty a možná i nějaké nové vytvořit. V lásce se nebojte rizika a případných počátečních neúspěchů, vše dopadne k vaší plné spokojenosti.

Býk – dobře si naplánujte celý měsíc. Nebude nějak náročný, ale tentokrát nejvíce vydělají ti, kteří svou pracovní činnost řídí systematicky a pečlivě. Dodržujte plány, hlídejte si vše, co jste si předem určili a nové aktivity dělejte pouze za předpokladu, že vám na ně zůstane dostatek sil a času. V druhé polovině dubna si hlídejte trochu více peníze, přijde několik vyšších výdajů. Pokud žijete v partnerském svazku, tak s příchodem jara by vás podle horoskopu měl čekat výbuch vášní. Single by měli trávit co nejvíce večerů s přáteli a tím zvýší svou šanci poznat někoho nového a zajímavého.

Blíženci – nechtějte po lidech žádnou práci, kterou byste sami nedokázali. Tentokrát totiž budou chtít nějaký příklad nebo radu a pokud nebudete vědět o co jde, vaše pozice velmi silně utrpí. Ne vždy je nutno kupovat novinky, staré věci často poslouží stejně dobře a jsou výrazně levnější. Začátek jara je pro Blížence vhodný pro různé experimenty se vzhledem, oslníte vaše okolí a možná se vám podaří najít i toho pravého. V partnerských vztazích nastane dlouho očekávané oživení.

Rak – s nástupem jara byste měli pocítit příliv energie, kterou se dá pak již celkem snadno přeložit na nějaké zajímavé ekonomické výsledky. Nesmíte jen moc lenošit a berte každou příležitost jak vydělat další korunky. I kdybyste si na začátku nebyli jisti svými vlastními schopnostmi, postupně se vše nutné naučíte. Pozor na výdaje, akce mohou být výhodné u každodenního zboží, ale u vyšších částek se vám to nyní nevyplatí – lepší je koupit jednu dražší skvělou věc místo pěti levných zbytečností. Ve vztazích se to bude vyvíjet od nudy na začátku měsíce až k velkým vášním před začátkem května.

Lev – v první a poslední třetině dubna budete mít opravdu spoustu zajímavých a hodně originálních nápadů, jak vydělat více peněz s výrazně menším úsilím než obvykle. Bylo by dobré, kdybyste jen neplánovali, ale své nápady po drobné konzultaci také rychle realizovali. Ve vztazích si počkejte až na druhou polovinu měsíce, teprve pak hodnoťte a navrhněte případné změny. I single by podle horoskopu měli být na začátku dubna opatrnější, protože budou mít tendenci vše hodnotit výrazně růžovějšími brýlemi.

Panna – v dubnu by se vám měla objevit nová a velmi výhodná pracovní nebo obchodní nabídka. Jediným háčkem je to, že bude od vás vyžadovat výraznou změnu návyků a také vám zabere více času, přinejmenším v prvních třech měsících. Ale poté se začnou sypat penízky a tlak výrazně poleví. Jestli chcete říci něco důležitého svým spolupracovníkům, nebojte se to konečně udělat. I kritiku se dá sdělit jemnými slovy. Tento měsíc bude dobrý pro všechny partnerské vztahy, které víkendy netráví na zadku u televize, ale místo toho preferují aktivní odpočinek a cestování.

Váhy – duben bude docela náročný, lidé po vás budou chtít hodně práce za velmi málo muziky. Vyhnout se budete moci pouze těm záležitostem, které nepatří mezi vaše povinnosti. Ale i tam to bude trochu více diplomacie, abyste si odmítnutím nevytvořili velkého nepřítele. Finanční záležitosti budou důležité, ale vše by se vám mělo tento měsíc celkem dařit, stačí jen, když si na začátku dubna vytvoříte menší peněžní polštář. Venuše vám zaručí úspěch v lásce, jediné co pro to musíte udělat, je větší starost o svůj zevnějšek.

Štír – příchod jara je sice optimistickou záležitostí, bohužel pro Štíry bude znamenat i větší únavu. Pomůže ji vyhnat úprava jídelníčku a také více večerního pohybu, ale stejně počítejte s tím, že prvních dvacet dní se budete muset do práce trochu nutit. Dejte si pozor, aby to na vás nebylo moc vidět, protože nepřející lidé vás pozorují a ihned pomluví každou chybu. Pokuste se více času věnovat svým blízkým, pokud nemáte partnera, popřemýšlejte, jestli by se nedalo zavolat někomu z minulosti, kdo byl vašemu srdci blízký.

Střelec – může se objevit nějaká nová zajímavá nabídka práce a nebo přesun na lépe placenou pozici. Až do poloviny měsíce můžete investovat peníze výrazně odvážněji, budete mít opravdu dobrou ruku a oko na výhodné investice, které navíc přinesou peníze v relativně krátkém období. Od partnera budete požadovat více a bude ochoten většinu splnit. Má to jen jednu podmínku, vaše přání musíte říkat s úsměvem a kdykoliv když bude hrozit hádka, raději se mírně vycouvejte. Díky tomu pochopí, že jde o důležitou věc a ne jen o neustálé otravování a nespokojenost.

Kozoroh – duben by měl být pro vás pracovně docela příjemným měsícem, ale budete muset využít všechny příležitosti, které vám osud postaví do cesty. Pokud se začnete vymlouvat, že na to či ono nemáte chuť nebo náladu, velmi brzy zjistíte, že se váš rozvoj začíná výrazně brzdit. S penězi by to konečně mělo být výrazně lepší, několik záležitostí na které vytouženě čekáte se konečně vyřeší. Podle horoskopu máte velkou šanci najít velkou lásku a nebo u té stávající najít další pozitivní věci, kterých jste si dříve nevšimli.

Vodnář – nejvýhodnější pro vás bude, když se obklopíte lidmi s uměleckými schopnostmi a nebo s velkou fantasií. Hledejte v jejich nápadech a způsobu života další inspiraci, kterou budete moci přenést i do svého pracovního života. Na peníze si dávejte pozor hlavně na začátku dubna, kdy vás čeká hodně drobných výdajů, které nebude příliš rozumné odkládat. Pokud to jen půjde,  nepůjčujte peníze a to ani členům  rodiny. Láska prochází žaludkem a proto několik hezkých večeří při svíčkách vám může výrazně vylepšit milostný život.

Ryby – v tomto měsíci budete několikrát pod velmi silným tlakem, kdy si budete muset vybírat mezi prací a rodinou. Bohužel pro budoucnost rodiny bude nejlepší, když upřednostníte práci. Pokuste se to co nejsmířlivěji vyjasnit a hlavně ukažte, jaké další příjmy v blízké budoucnosti vaše chování přinese. Díky tomu získáte u svých nejbližších silnou podporu, která vám přidá energii a také pomůže vyřešit několik složitých problémů, které se objeví v druhé polovině dubna. Pokud vám zůstane trochu volného času, věnujte ho lásce.