Horoskopy od 18-03-2013 do 24-03-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvanáctý  týden roku 2013

1. Beran – jestli v práci myslíte, že máte na víc, na nějakou pozici, která sice znamená více peněz, ale je i o větší zodpovědnosti, tak si začněte opravdu věřit a přistupte k realizaci. Je to dobrý týden i pro přechod na živnost a nové smlouvy. Otevřete své srdce a hledejte nové a nepoznané, možná za tím bude láska. Dobrý čas na zkrášlení, které vám zlepší náladu.

2. Býk – nepochybujte o sobě, tlak který se objeví na začátku týdne může být nepříjemný, ale s jistou dávkou zdravé sebedůvěry vše bez problémů zvládnete. Single by měli věřit své intuici a pokud se jim zdá, že někdo je ten pravý, tak nemá smysl čekat dále. V domácnostech trochu větší klid, ale vášně mohou přijít až o víkendu. Vaše tělo si žádá trochu více odpočinku.

3. Blíženci – nenechte se nikým rozčílit, několik lidí se vás bude snažit vyprovokovat, ale pokud se začnete výrazněji bránit, tak vy budete ti zlí, kteří vnášejí chaos a rozruch na pracoviště. Usmějte se a ignorujte hlupáky. V partnerských vztazích přemýšlejte o budoucnosti a najděte společná řešení. Spěte alespoň sedm hodin denně, vyhýbejte se větší fysické námaze.

4. Rak – starejte se hlavně o své vlastní záležitosti a příjmy. Možná vás lidé budou žádat o pomoc, ale diplomaticky jim vysvětlete, že to nyní není možné. Jestli hledáte partnera, nebojte se nějakého rande trochu na slepo. Doporučení přátel či příbuzných může být ta pravá trefa. Jezte více ovoce a zeleniny a dejte si pozor na srdíčko a vysoký tlak.

5. Lev – budete mít hodně starostí, nejkritičtější bude úterý a středa. Ale pokud zatnete zuby, podaří se vám vše zvládnout relativně rychle a budete mít i dostatek času na rodinu. Jděte do společnosti a uvidíte, že tam je někdo, o koho stojíte. A nebo s partnerem opusťte na chvíli čtyři stěny domácnosti a pobavte se mezi lidmi. Vyhýbejte se extrémním sportům a buďte opatrnější za volantem.

6. Panna – vaše vrozené schopnosti a vlastnosti by vám tento týden měly pomoci nejvíce. Nesázejte na rady cizích lidí, opřete se o to, co skutečně víte a podaří se vám vyřešit všechny problémy. V pátek si dejte pozor na výdaje. Možná potkáte i pár zajímavých lidí, ale nikdo z nich nebude ten pravý. Bavte se nezávazně. Různé návykové látky, i ty nejjemnější, nejsou pro váš organismus to pravé ořechové.

7. Váhy – atmosféra v práci nebude úplně nejlepší, ale stačí se vyhýbat konfliktům a případně nabízet klidné a vstřícné řešení. Rozhodně se nestavějte na jakoukoliv stranu různých sporů. Nechte se někým pozvat na kávu nebo na skleničku, v partnerských vztazích vyhecujte svou lásku k nějaké společné návštěvě restaurace nebo kina. Pokuste se pohybovat v optimističtějším prostředí, podle horoskopu budete mít sklony k ponuré náladě.

8. Štír – pokud zastáváte v práci zodpovědné stanovisko, pokuste se na své okolí kouknout trochu méně přísným okem. Velmi často úsměv vyřeší mnohem více než křik a rozkazy. Pro opačné pohlaví budou nyní Štíři opravdu velmi atraktivní. Velmi zajímavý týden pro hubnutí a různé zkrášlující zákroky či návštěvy u kosmetičky či holiče.

9. Střelec – kdykoliv když dostanete nový nápad, který by mohl změnit vaši situaci, nebojte se ho realizovat. Peníze se neobjeví ihned, ale reálně potvrzený příslib dostanete. Dvoření se vám bude zdát mírně iritující a nemoderní, ale možná by stálo za to být trošku staromódnější. Pokud najdete chvilku času, pokuste si domluvit pravidelnou prohlídku.

10. Kozoroh – práce by vám měla jít velmi dobře od ruky, jen vás nesmí znechutit fakt, že tento týden nějaké zvláštní finanční ocenění nemůžete čekat. Ale s trochou trpělivosti vše dopadne výrazně lépe, než to na první pohled vypadá. Jestli poznáte někoho nového u koho vaše srdce začne říkat možná, počkejte. Je nutno posoudit ještě další záležitosti, které nejsou vidět na první pohled. Koukejte se pod nohy, hrozí vám nějaký menší úraz.

11. Vodnář – pokuste se co nejpilněji přistupovat ke svým povinnostem. Bylo by ideální, kdybyste uzavřeli veškeré resty z minulých dnů do poloviny týdne, od středy se totiž může objevit pár zajímavých možností, které budou vyžadovat vaši zvýšenou pozornost. V lásce je to nyní opravdu nuda. Podle horoskopu byste si měli dávat pozor na žaludek a rozhodně se vyhýbejte sladkostem.

12. Ryby – práce by vám měla jít celkem dobře od ruky, není možno čekat nějaké zázraky, ale lidé vaše nasazení dokážou ocenit, i kdyby to nedokázali otevřeně říci. Vyhýbejte se větším výdajům peněz pozdním odpolednem a večer. Ryby, které jsou single by neměly nyní čekat na zázrak, ale mohou se více věnovat přátelům a rodině. V partnerských vztazích by bylo dobré dořešit malé hádky z minula. Končí zima, ale imunitu byste měli posílit.