Horoskopy od 20-05-2013 do 26-05-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý první týden roku 2013

1. Beran – můžete si pomalu začít počítat penízky. Tento týden by se vám měly docela hezky nasypat do peněženky a nechat vám výrazně větší svobodu jednání. V práci bude nějaká nová výzva. Někdo se vám líbí? Nebojte se udělat ten první krok, a  pak to už nechte osudu. Nečekají vás závažnější zdravotní problémy, jen byste se měli vyhýbat sladkostem.

2. Býk – nastartujte nové aktivity a nebojte se jít se svou kůží  na trh. Pokud se vám podaří protlačit nějaký originální nápad, čekejte společenské, pracovní a navíc finanční ocenění vaší iniciativy. Pro lásku bude nejlepší čtvrtek a pátek, single by měli vyrazit mezi lidi a v partnerských vztazích přichází čas na domácí romantiku. Hlídejte si trochu kila a také dostatek odpočinku a spánku.

3. Blíženci – ukončete všechny záležitosti, které máte téměř hotovy. Neodkládejte je na další týden, brzy vás čeká hodně povinností a měli byste mít pokud možno volné ruce. V lásce podle horoskopu vás nečeká nic moc zajímavého, možná je to dobrý čas probrat vše z více úhlů. Nejvíce vám prospěje procházka v přírodě, díky zeleni získáte velkou dávku energie, která se vám tento týden hodí.

4. Rak – pokud toužíte po povýšení nebo změně pracovních podmínek, nesmíte stát jen v koutě a čekat, až si vás lidé všimnou. Tento týden můžete získat velmi užitečného spojence, který vám pomůže splnit sny. Malý flirt občas může utužit partnerský vztah, jen nesmíte nechat zajít věci příliš daleko. Psychickou pohodu vám zajistí pozitivní myšlení, fyzická forma bude trochu slabší.

5. Lev  – vyhýbejte se jednoznačným rozhodnutím, podle horoskopu byste si tento týden měli dávat pozor a raději řešení mírně odsouvat v čase. Objeví se několik informací, bez kterých by váš postup nebyl úplně správný. Pozor na úřady a finanční instituce. Jestli máte ve vašem srdci velký nepořádek, možná je už největší čas udělat konečně pořádný úklid. Trochu se šetřete, rekordy a skvělé časy přijdou v dalších týdnech.

6. Panna – v úterý a pátek se objeví pár možností, jak si vylepšit rodinné finance. Budou vás stát čas, který byste jinak věnovali odpočinku, ale protože vás zároveň čekají povinné výdaje, neměli byste se jim vyhýbat. Může se objevit nová známost, která vám trošku zamotá hlavu. Ale není to něco dlouhodobého. Pokud chcete udržet dobrou formu, měli byste každý den věnovat trochu času sportu.

7. Váhy – v práci se pokuste přistupovat rozvážně ke všem povinnostem. Nevrhejte se na všechno bez rozmyšlení, pokuste se najít vždy nějaké spolehlivé spolupracovníky. Vaše srdce nyní nezažije bouři, bude to spíše takový klidný jarní týden s trochou sluníčka a malým množstvím obláčků. Dejte si pozor na zuby a čelisti, dobrý týden pro návštěvu zubaře.

8. Štír – podle horoskopu tentokrát bude váš pracovní život ovlivněn nepříjemnými intrikami několika lidí. Pokuste se hrát stále jen svoji hru, nenechte se vyprovokovat k zbrklým reakcím. Zamilovat se je docela snadné, ale udržet si dobrý vztah už vyžaduje oběti, rozmyslete si, co chcete. Budou vás bolet záda a páteř, ale lze to vyřešit docela jednoduchým cvičením.

9. Střelec – největší šance na úspěch mají ti Střelci, kteří budou hodně činorodí a o své činnosti dají vědět všem lidem kolem sebe. Zároveň je nutná pečlivost, díky větší reklamě budou vidět více i chyby. Problémy ve vztahu nyní vyřeší upřímný rozhovor mezi čtyřmi očima. Ale nesmíte se začít hádat. Sníte o krásné postavě? Diety hrají jen malou roli, nejdůležitější je pohyb a hlavně změna návyků.

10. Kozoroh – odměnou za těžkou práci bude další těžká práce. Až teprve kolem víkendu začnete vidět ovoce a ty vás potěší. Pokud možno dokončete plánování dovolené. S vaší láskou objevíte další společný zájem, který váš vztah jen utuží. Pozor na nachlazení, to, že je už jaro, neznamená, že se vám všechny drobné nemoci budou vyhýbat.

11. Vodnář – častěji sázejte na diplomacii a smířlivé jednání, jinak vám konflikty s vaším pracovním okolím pokazí výsledky činnosti. Podle horoskopu byste si měli dávat pozor na výdaje, přinejmenším do konce pracovní části tohoto týdne. Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá – nechystejte různé léčky na partnera, nevyplatí se to.  Pokud možno spěchejte pomalu, dejte si pozor na silnici a přechodech.

12. Ryby – skvělý týden pro různé pracovní cesty a řešení významných záležitostí mimo firmu. Podle horoskopu je šance na zajímavou smlouvu či nějaké dlouhodobé obchodní partnerství. Atmosféra v rodinách bude velmi příjemná, takhle zamilovaný týden už tu dávno nebyl. Single by podle horoskopu měli počkat na trošku lepší časy a raději se věnovat přátelům. Zdraví byste neměli řešit, můžete udělat něco pro svůj vzhled.