Horoskopy od 27-05-2013 do 02-06-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý druhý týden roku 2013

1. Beran – v práci a podnikání počítejte  s většími příjmy či zisky. Štěstí se na vás po delší době usměje a vy byste si měli oddychnout. Rozumně naplánujte budoucnost. V partnerských vztazích může přijít velký výbuch lásky, ale také i opak a dokonce v krizové situaci hrozí rozchod. Dejte si pozor na to, co jíte a kolik toho jíte.

2. Býk – podle horoskopu to bude výtečný týden pro různé nové pracovní iniciativy, které se opírají o inovace a spolupráci větších týmů. Omezte výdaje, pozor na kreditní karty, co nevidíme, může nás nemile překvapit.  Budete přitahovat pozornost opačného pohlaví, výběr bude velký, ale spíše jen k jednorázovému užitku. Energii nejlépe využijete ve sportu.

3. Blíženci – v práci analyzujte a přemýšlejte o budoucnosti, kroky, které uděláte tento týden, se několikrát velmi výrazně projeví i v následujících šesti měsících. Měli byste poznat nemálo zajímavých lidí a  pokud hledáte lásku či vztah na letní měsíce, nyní máte vyšší šance. Fyzická forma se vám zlepší, ale pozor na večery, můžete mít menší starosti a z nich plynoucí deprese.

4. Rak – v hlavě budete mít spoustu starostí o domácnost a rodinný život, proto tento týden v práci nebude patřit k nejpříjemnějším. Povinností bude hodně a vy budete mít problém se na ně koncentrovat. Spousta zajímavých možností na romantické schůzky, lidé v partnerských vztazích by neměli jen sedět doma po večerech. Krásná večeře v restauraci a nebo procházka do rozkvetlého parku je ideální.  Nebudete se cítit nějak skvěle, ale závažné nemoci vám nyní nehrozí.

5. Lev – v práci by vaše pozice měla být stabilní, čekejte uznání a nebo dokonce i nějakou menší odměnu. Pozor při nákupech domácích spotřebičů a elektroniky, raději je odložte na jindy. V partnerských vztazích se podle horoskopu sice objeví trochu hádek, ale celkově by týden měl být spíše zamilovaný a romantický. Nevyhýbejte se zubaři, dospělí mají už jen jedny vlastní zuby.

6. Panna – tento týden by pro vás nemělo být nic složitého či nesrozumitelného. Pokud se nebudete bát, můžete převzít vůdčí roli a určovat vývoj v práci. Nová známost vás spíše zklame, vše záleží, jestli dáte ještě druhou šanci. Někdy nemá smysl čekat na zázraky. Zdraví není jen o vitamínech, ale i o psychické pohodě. Dělejte častěji to, co máte rádi.

7. Váhy – je dost možné, že v práci na vás začnou koukat jako na někoho, koho není možné nahradit. Ego to určitě polechtá, ale valí se za tím i spousta povinností a  zodpovědnosti. Pracovní záležitosti dosti silně budou narušovat domácí pohodu a házet klacky pod nohy lásce, pokuste se vysvětlit, že víkend vše vyřeší. Objeví se problémy se žaludkem, část bude mít na vině stres.

8. Štír – v práci to nebude moc klidné. Před létem lidé začínají zmatkovat a dělat chyby, které pak budou vyžadovat delší čas na vyřešení. A peníze extra za to, co už mělo být, bohužel nelze očekávat. V domácnosti by měla vládnout pohoda, budete mít pochopení vůči chybkám vašeho okolí a úsměvem vše rozzáříte. Neriskujte zbytečně, úrazy a nehody vám mohou pokazit začátek prázdnin.

9. Střelec – podle horoskopu by vás měly čekat velké úspěchy, ale má to jednu podmínku. Musíte se usmířit s někým, kdo je vám velmi nesympatický a nebo přinejmenším neutralizovat jeho vliv. Nevydávejte více než máte. V partnerském vztahu to s vámi bude trochu těžké. Budete se snažit prosazovat svůj názor navzdory jakýmkoliv námitkám. Procházka v parku vám prospěje, do lesů či na hory raději nechoďte.

10. Kozoroh – možné jsou různé větší či menší změny a nové určení podmínek, za jakých se bude pracovat. Bohužel se budete muset přizpůsobit. Je zde určitá naděje na hezké rande, co ocení jak single, tak i ti, kteří ve vztahu čekají od partnera něco nového a osvěžujícího. Minulost vás může trápit, ale neměla by ovládat váš život a vyvolávat stres.

11. Vodnář – buďte opatrnější na pracovní dění kolem vás. Vše bude vypadat normálně, ale rozhoduje se o čemsi důležitém a bylo by dobré, kdybyste drželi ruku na pulsu událostí. Nevyhýbejte se společenským setkáním, single tam mohou mírně změnit svůj život a ti, co žijí šťastně s partnerem, mají možnost příjemného odreagování. Pokud vás něco trápí, nelečte se doma, vyhledejte odborníka.

12. Ryby – čekejte více povinností, které vám mohou ubrat i trochu z vašeho voleného času. Nečekejte peníze, ale tentokrát rychle zjistíte, že vás práce uspokojuje a máte pocit, že se vám podařilo něco důležitého dořešit. A nebude to jen váš pocit. V partnerských vztazích by to mělo být ideální, pokud najdete dostatek společných zájmů a aktivit na tento týden. Váš organismus chce více pohybu, ale také vyžaduje pravidelný spánek.