Horoskopy od 03-06-2013 do 09-06-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý třetí týden roku 2013

1. Beran – začněte dělat věci, na kterých vám nejvíce záleží. Tento týden sázejte na soutěživost, díky touze po výhře budete mít více chuti a sil. Pozor na běhání po úřadech. Je to vášeň nebo dokonce láska? Pokud stále nevíte, raději trochu přibrzděte. Lehčí jídelníček by vám docela prospěl, navíc vaše tělo touží po slunečních paprscích, počasí na to bohužel nevypadá.

2. Býk – nejdůležitější záležitosti tento týden se budou točit kolem peněz, čeká vás více výdajů, takže by bylo dobré si promyslet, co je možno případně malinko odložit na jindy. V práci postupujte jen s ohledem na vlastní zisk a neohlížejte se na jiné. Klidný a láskyplný týden bez většího vzrušení. Pokud se vám zdá, že máte ještě pár kil na víc, raději nezkoušejte diety, ale místo toho se věnujte pohybu.

3. Blíženci – v práci nekoukejte pouze na to, co vám přinese okamžitý zisk. Mnohem větší úspěch budete mít, když se budete věnovat záležitostem, které vás baví. V lásce to bude dost neklidné, pamatujte, že někdy i tu nejlepší atmosféru může zkazit nevhodné slovo či špatný vtípek. Běžci a cyklisti mají nyní šanci na své osobní rekordy, pro závody je ideální čas kolem víkendu.

4. Rak – v práci si dávejte velký pozor na jazyk a na vaše okolí. Dá se říci, že nepřítel naslouchá a cokoliv řeknete bude brzy použito proti vám. Nenápadnost vám zaručí relativně klidný týden. Tento týden bude ve vztahu i hledání lásky ve jménu zásady všechno nebo nic. Není čas na kompromisy. Zdraví by mělo být v pořádku, jen si trochu zlepšete imunitu.

5. Lev – nejlepší bude vždy ten první nápad, pokud začnete věci rozebírat, analyzovat, zkoumat různé úhly pohledu, naděláte si výrazně více problémů, než když budete postupovat rychle a bez váhání. Podle horoskopu je nejlepší týden pro ukončení vztahů, ve kterých nevidíte jakoukoliv budoucnost. Nebude to moc bolet. Dejte si pozor na mlsání, i když se vám bude zdát, že je to jen malinko, tělo může mít jiný názor.

6. Panna – nečekané události berte se stoickým klidem. Velmi rychle zjistíte, že nic se nejí tak horké, jako se to uvaří a že vaše okolí je plné panikářů, co se bojí i vlastního stínu. Můžete jim ukázat správnou cestu. S partnerem proberte vše co bude rozhodovat o následujících měsících. Bude vám naslouchat. Základem zdraví je vyrovnanost a klid, pokud se nebudete stresovat, vše bude v pořádku.

7. Váhy – jestli chcete mít klidný spánek, vyhýbejte se riskantním pracovním a hlavně finančním operacím, již naši předkové si chválili toho vrabce v hrsti, který neuletí jako holubi na střeše. Podle horoskopu váš partner chystá nějaké příjemné překvapení, čas na společné radovánky. Pokud se objeví sluníčko, nezapomeňte si dát něco na hlavu a pokožku chránit krémem. Solárkům se raději nyní vyhýbejte.

8. Štír – nadřízeným se nebojte ukázat, co všechno umíte. Pozorují vás a pokud je přesvědčíte, čeká vás brzy povýšení nebo zajímavá finanční odměna. Ale nevydávejte peníze dříve, než je budete mít v rukou. V půlce pracovního týdne budete potřebovat trochu více energie. Nejvíce problémů čeká nyní ty, do jejichž vztahu radikálně zasahuje nějaký blízký příbuzný. Troška zkrášlení vám výrazně zlepší náladu. Kdy jste byli na preventnivní prohlídce?

9. Střelec – stačí jen trocha pragmatického odstupu a rychle zjistíte, že vaše plány nejsou až tak bláznivé, stačí jen pár malých úprav a budete mít velký úspěch. V lásce jsou někdy důležitější činy než vrhání zamilovaných pohledů. Horoskop varuje, abyste si dali pozor na konkurenci. Zkontrolujte si jídelníček a vyřaďte alespoň třetinu věcí, které se obecně označují za nezdravé. Vyhýbejte se polotovarům.

10. Kozoroh – nápady si nechte pro sebe. Nejsou špatné, ale potřebují čas. Pokud je vyložíte nyní na stůl, budou oficiálně zamítnuty, ale zároveň je vám někdo ukradne a využije později sám pro sebe. Popřemýšlejte o tom, jestli vztah, kde vás druhá osoba odmítá podpořit vám opravdu za to stojí. Nezapomínejte na odpočinek, z přepracování se rodí stres a také deprese.

11. Vodnář – práce bude docela dost, ale pokud budete důvěřovat svým spolupracovníkům, brzy zjistíte, že vám de velmi dobře od ruky. Pokud se vám někdo líbí a neodpovídá na náznaky, zkuste trochu změnit strategii. I ve vztazích bude partner trošku „natvrdlý.“ Každá hodina v přírodě bude pro vás nyní jako den na dovolené, dobijete baterie skutečně zelenou energií.

12. Ryby – pokud se vám bude zdát nějaká investice či finanční příležitost trošičku podezřelá, vyhněte se jí. Také věnujte větší pozornost porovnání reklamy a skutečnosti, hrozí vám, že se necháte nachytat. Ve vztahu nehledejte problémy tam kde nejsou a budete mít opravdu krásný týden. Dejte si pozor v místech, kde je větší koncentrace lidí, hrozí vám nějaký úraz nebo infekce.