Horoskopy od 10-06-2013 do 16-06-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý čtvrtý týden roku 2013

1. Beran – tento týden vás čekají nějaké finanční úspěchy, ale budete muset za ně zaplatit opravdu větším pracovním vytížením. Nečekejte, že budete mít hodně času na rodinu nebo partnerské vztahy, následujících sedm dní bude mírně mrazivých, i když hádky a spory by se vám měly vyhnout.Větší pracovní vytížení přinese s sebou také nemalou dávku stresu, najděte nějaký způsob na kvalitní odreagování.

2. Býk – uslyšíte hodně komplimentů a bude se vám zdát, že jste obklopeni spoustou přejících lidí. Ve skutečnosti jde u mnoha z nich o přetvářku, takže buďte při práci opatrní. Ti co vás chválí, vám najednou mohou bodnout nůž do zad. Dlouhodobé přátelství se tento týden může pomalu měnit i na lásku, v partnerských vztazích pár sporů o maličkosti. Alergici z tohoto týdne nebudou moc nadšeni.

3. Blíženci – dobrý týden pro zahájení nějakého nového projektu a nebo pro změnu práce. Dejte si pozor na služebních cestách na neznámé lidi, ne každý se chová tak, jak to na první pohled vypadá. Investujte jen do jistoty. Podle horoskopu je skvělý čas pro svatby a zásnuby, dlouhodobě zamilovaní mohou obnovit své sliby na louce plné krásných květů. Dobrá kondice a to jak fysická i psychická.

4. Rak – zajímejte se o novinky, angažujte se nejen v pracovních, ale i společenských aktivitách spojených s vaším zaměstnáním. Udělá to dobrý dojem a ten je někdy nejdůležitější. V lásce je někdy lépe a jindy o něco hůře, bohužel podle horoskopu tento týden bude spíše na té druhé straně misky vah. Ale zase krize by neměla být tak silná. Počasí, tlak, teplota, to vše způsobilo, že vaše imunita bude o něco slabší.

5. Lev – čekejte nějaké zajímavé nabídky, je možné, že vám někdo chce zvýšit plat a nebo s vámi uzavřít nějakou dlouhodobou velmi výhodnou smlouvu. Popřemýšlejte o zdravotním připojištění. Následujících sedm dní bude váš partner vaší největší oporou, nebojte se mu říci, co vás trápí, pomůže najít nejlepší řešení. Pozor na žaludek a trávicí systém.

6. Panna – vaše kariéra by nyní měla být zajištěna, pracujte nyní na zlepšení budoucích vyhlídek. Hledejte spojence a najděte způsob, jak je spojit s vámi opravdu pevnou vazbou. Nesmělost může být okouzlující, ale nemůže trvat věčně, pak zájem opadá a vámi vyhlédnutý cíl se začne zajímat o někoho jiného. Pokuste se o pozitivní přístup k životu, pesimismus vám bude tento týden házet klacky pod nohy.

7. Váhy – více přemýšlejte o tom, co děláte. I otravná automatická práce se dá vylepšit i každodenní dřina se dá dělat výrazně zábavnějšim způsobem, který navíc přinese více peněz za méně námahy. Tento týden by vás mělo čekat menší zklamání, vaše představy o jedné osobě se bohužel ukážou nepřesné a uvidíte i tu druhou, velmi ošklivou tvář. Šetřete síly, na rekordy a větší fyzickou aktivitu je vždy dost času.

8. Štír – první polovina června je vhodná spíše pro pasivnější postup při práci. Raději se věnujte jen tomu co musíte a nové povinnosti ať dělá někdo jiný, kdo má na to chuť a sílu. Volný čas můžete věnovat rodině nebo hledání lásky a určitě to bude smysluplnější. Dobrý týden pro veškeré zkrášlovací akce, kadeřník, kosmetička, ale i masérka vám mohou výrazně zlepšit náladu. A dobrá nálada je půl zdraví.

9. Střelec – vaše dlouhodobá práce by nyní měla začít přinášet ovoce, které budou opravdu šťavnaté a sladké. Podle horoskopu byste zisky měli spíše investovat do další výdělečné činnosti. Nebojte se i menšího rizika. Zamilované páry prožijí krásný týden, tam, kde už to delší dobu skřípe je jediným řešením dlouhý rozhovor o problémech a společný kompromis bez ponižování druhé strany. Omezte na pár dní konzumaci masa a mléčných výrobků.

10. Kozroh – povinnosti vám neutečou. Můžete si udělat trochu volno, zvláště pokud víte, že později vše můžete dohnat. Dobrý čas pro kratší dovolenou a nebo pro nenáročnou služební cestu. Ve vztazich se začnou projevovat rozdíly v charakteru a výchově, vše jde řešit, ale nesmíte začít ustupovat první. Jezte do polosyta, pijte do polopita.

11. Vodnář – čeká vás hodně povinností, ale pokud se do nich pustíte s odvahou a vyhrnutými rukávy, velmi rychle zjistíte, že nejsou tak strašné. Vyhýbejte se podezřele výhodným nabídkám, je to podvod. Ve větších rodinách se nyní vše bude týkat dětí a jejich problémů, na zamilované vrkání nebude čas. I single trochu omezí jejich příbuzenstvo. Kdy jste měli naposled nějakou rybu? Ty mořské patří na stůl dvakrát týdně.

12. Ryby – tento týden by měl být podle horoskopu docela úspěšný a to jak pracovně, tak i finančně. Ale souběžně uslyšíte hodně kritiky, která nebude příliš oprávněná. O to více zabolí. Zachovejte klid. Budete hledat trochu více citu a lásky. Nebojte se a řekněte si o ni, občas stačí jen jedno slovo a vše se změní k lepšímu. Nejvíce vám pomůže plavání nebo alespoň každodenní procházka v zeleni.