Horoskopy od 17-06-2013 do 23-06-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý pátý týden roku 2013

1. Beran – můžete nyní získat novou zajímavou pracovní nabídku a nebo dobrou obchodní smlouvu, ale nebude to zadarmo. Závazky, které se nyní vytvoří, budete muset v budoucnu splatit. Opačné pohlaví nyní dokážete přesvědčit svou výřečností a správně vybranými komplimenty. Budete mít výrazně více energie, odpočívejte aktivně.

2. Býk – čeká vás docela klidný týden, přinejmenším z pracovního hlediska. Pokuste se jen nevydávat peníze na hlouposti a zbytečnosti, velmi rychle vás počáteční nadšení přejde a doma vám zůstane nepoužívaný krám. Nedělejte si iluze, ty vady, které na partnerovi vidíte, bohužel jen tak samy od sebe nezmizí. Chce to práci. Nyní byste měli trochu začít počítat kalorie a hlídat vyvážený přísun vitamínů.

3. Blíženci – práce od vás bude vyžadovat hodně času a energie, proto se soustřeďte jen na těch nejdůležitějších povinnostech, jinak brzy zjistíte, že nic nelze stihnout. Rozhlédněte se kolem sebe pořádně, někdo má o vás zájem a nemusí to být jen takový krátkodobý flirt. Nebojte se potřebných vyšetření, se správnou diagnózou se vše rychle vyřeší.

4. Rak – nepokoušejte se dohnat během dvou tří dnů povinnosti, které máte z minulých týdnů. Vše je nutno rozumně naplánovat a rozložit v čase. Vyšší příjmy čekejte na konci týdne. Podle horoskopu je nyní velmi dobrý týden na upřímný rozhovor o problémech. Dobrý vztah dokáže zvládnout i silnou bouřku. Dejte si pozor na sluníčku, raději více odpočívejte.

5. Lev – nebojte se trochu riskovat a začít realizovat opravdu ambiciózní plány. Pokud se budete stále držet při zdi, vaše kariéra a budoucnost nebude růžová ale jen ošklivě šedá. V lásce vás čeká milé překvapení. Zdálo se vám, že vás jen ignoruje a nebo má nesmyslné požadavky? Omyl. Týden bez závažnějších zdravotních potíží.

6. Panna – buďte ostražití, ale sílu a nápady si raději držte jako rezervu na případné krizové situace. Tento týden by měl být spíše o menších úspěších a mravenčí práci. Vyžadujte dochvilnost, pokud si pro vás neumí přizpůsobit svůj harmonogram, tak to není ta pravá osoba pro vaše srdce. Vaše fyzická i psychická forma budou jako na houpačce, vyhýbejte se zbytečným stresovým situacím.

7. Váhy – tento týden budete mít na výběr mezi možností vydělat snadno a rychle větší obnos peněz a nebo realizací dlouhodobého plánu, který bude vydělávat ještě více a pravidelně. Jenže budete mít výrazně méně času na rodinu. Týden lásky – partneři by měli být jako vrkající holubičky a single mohou potkat někoho nového. Nechte se přesvědčit okolím na nějaký nový sport.

8. Štír – buďte co nejpečlivější, ale nedělejte více, než je nutno. Pokud si naberete práci navíc, nikdo to neocení a ztratíte jen vzácný čas. A toho je při tak hezkém počasí škoda. S partnerem se domluvte na stálých pravidlech, trošku ustupte i vy, ale hlavně požadujte, aby byl konečně důsledný. Dobrý týden pro ukončení všech neřestí a škodlivých návyků.

9. Střelec – během následujících pěti pracovních dnů by vám měla jít jakákoliv práce krásně od ruky. Pracovní okolí bude obdivovat vaši skvělou schopnost si poradit i v těch nejnáročnějších situacích. Podle horoskopu budete docela emocionálně rozbouřeni, není to dobrý týden na hledání stálého partnera ani na řešení složitých domácích problémů. Nepřetěžujte organismus, před létem popřemýšlejte o menší detoxikaci.

10. Kozoroh – netrpělivost nic nevyřeší a nezrychlí vaši práci. Dokonce vám může nadělat i docela nepříjemné problémy, které od vás budou následně vyžadovat hodně času. Můžete trochu více utrácet, ale s rozumem. Ve vztazích to bude trošku bouřlivější, objeví se nějaké potíže z minulosti, staré výtky, nedořešené problémy a nebo někdo, o kom byste už chtěli dávno zapomenout. Pozor na oči, zvláště v klimatizovaném nebo hodně prašném prostředí, sluneční brýle či umělé slzy jsou nyní téměř povinnost.

11. Vodnář – vaše finanční situace se trochu zlepší. Příjmy navíc rozdělte na poloviny. Jednu věnujte potěšení svému a vašich nejbližších, druhou uspořte na horší časy. Ty bohužel brzy přijdou. Pokud nebudete partnerovi vyčítat různé drobnosti a hlouposti, čeká vás opravdu krásný týden a něco milého z jeho strany. Podle horoskopu vám nejlepší formu zajistí optimismus a radostný přístup i k psychicky náročnějším situacím.

12. Ryby –  někdo hodně slizký se bude snažit upoutat pozornost a získat vaše sympatie. Stálo by za to trochu zatnout zuby a přistupovat k němu s úsměvem. Jeho pomoc se vám může hodně hodit. Podle horoskopu v lásce získají nyní nejvíce ty Ryby, které vsadí na odvahu a nečekané, mírně bláznivé chování. Ustrašenost přináší samotu. Pokud cítíte stres nebo podráždění, raději se vyhněte řízení auta nebo jízdě na kole.