Horoskopy od 11-12-2006 do 17-12-2006

Týdenní horoskopy

s výkladem karet od „Měsíční Kočky“

Padesátý týden:

11. – 17. prosinec

Podle keltského kalendáře začíná hned v pondělí čas Osiky,
Budeme jím procházet do 20. tohoto měsíce.
Rozsáhleji Měsíční Kočka o lidech z Osiky pojednala v 24. týdnu.
Věřícím na znamení v nekonečných dráhách hvězd
přeje naše věštírna i dnes dobré zprávy,
těm, kteří nevěří, pak nabízí slova,
jež snad nezarmoutí…

 

SKOPEC

Rok LUNY se zvolna chýlí k naplnění. Jaký byl? Přinesl vám v opakujícím se cyklu novoluní, dorůstání, úplňku a couvání až ke konci, jenž je opětným zrozením, věčnou Obnovu, dotyk s Věčností a také novou Šanci? Následující týden, na jehož sklonku zapálíme třetí svíčku na adventním věnci, bude pro všechna znamení dán tím, že planety ve Střelci jsou však v kvadratuře na Uranu v Rybách (ano, tak je to skutečně psáno), což prý přes všeobecnou touhu po předsvátečním vyrovnání může vést k radikálním řešením a nepěkným střetům. Pro Skopce nejen z toho vyplývá nutnost zvýšeného soustředění, neboť týden jim slibuje počtářské problémy. Nebudou se týkat osobního či domácího rozpočtu, ale Beranů s povoláním účetního nebo jinak hmotně odpovědných Skopců. Blížící se konec roku a spěch při všech možných uzávěrkách může některé dovést k chybám. Pokud je odhalí včas, bude to dobře. Ale pozor: snaha rozkrýt podivné či nesouhlasící účty vzbudí nelibost nadřízených. Proč asi? Bude to těžké, protože některé Ovečky se budou muset rozhodnout, zda pro ně nebude výhodné výt s vlky… – Paní Vlasto (padesát let /v naší hře o budoucnost naposledy v osmačtyřicátém týdnu), při devíti kartách vyložených v domech si váš následující čas dovolím označit za více méně standardní. Osmadvacátý dům naznačuje, že na správné cestě vám bude překonat něco překážek, ale podle dvaatřicátého domu uspějete a nakonec dojdete uznání. Blahopřání některých však budou falešná a úsměvy kyselé. Srdce v třetím domě naznačují velmi osobní vztah, jehož prostřednictvím můžete (a vlastně zřejmě chcete) udělat kariéru. Manželovy nervy, beztak napjaté k prasknutí až moc častou a blízkou přítomností matky, by další lechtání nemusely vydržet. To naznačuje desítka v kombinaci s ženskou figurou královny v osmnáctém a třiadvacátém domě. Tchyně by však překvapivě jakýsi váš k profesnímu růstu vedoucí flirt v zaměstnání neodsoudila. Nemá snad nějaké otevřené účty se synem? Měla byste si s manželem o jeho dětství či dorůstání promluvit. Možná se chce jemu pomstít za to, že si vás kdysi proti její vůli vzal. To ale bylo tak dávno… Karta v jedenáctém domě neslibuje po Novém roce žádné další pravidelné peníze, třináctý dům ovšem hovoří o možnostech nějaké přilepšení získat. Ne že by vám to neseklo, ale poslední křížová karta leží ve dvacátém domě a prozrazuje, že úspěšný postup lze dosáhnout i důstojnější než postelovou cestou.

2. BÝK

Pane Pavle (38/49), v práci bude zase pořádný blázinec. Na to se nemusíte ptát karet, že mimořádné události na Vysočině odstartují skutečnou kontrolní hysterii vám musí být jasné. Vy jste ovšem v pořádku. Překvapivě to, že vše zase po vojensku klape, vám vyhovuje. Zato pro vrcholný managament nemocnice a jeho snahu spíš politizovat než léčit a pletichařit tam, kde kynou nějaké peníze navíc, představuje nastávající shon černou můru. Už něco děláte pro klidné svátky v rodině a nebo si organizujete na sváteční noci zase službu na oddělení? Vaše kecy o obětavosti už nikdo nežere, nejméně manželka. Docela byste ji potěšil, pokud byste byl letos doma. Jedna karta vyhrožuje zdravotním problémem. Smějete se Měsíční kočce, že kovářova kobyla nebude chodit bosá? Já vám odpovídám: neštěstí nechodí po horách, ale po lidech, a ani doktory z Hradce z tohoto přísloví nic nevyjímá. – Politologové označují schopnost stran navazovat účelová spojenectví koaličním potenciálem, a ten u Býků hned při pondělku vzroste. Proč? Zaslouží se o to jejich veselá povaha, jistá lehkovážnost uprostřed předsvátečních stressů a také schopnost pustit chlup. V úterý nechť se vyhnou přímým konfliktům hrozícím v soukromí. Ač je nevyprovokují, mohli by je škaredě odskákat. Ve středu časový rozvrh Býků naruší dobrý přítel či přítelkyně, ale vybočení z nalajnovaného programu bude stát i za kocovinu, která vydrží do čtvrtka (včetně). Možná se oslabení z onoho vybočení z normálu v pátek dotkne významněji jejich zdraví. Nepůjde však o infarkty, ale o prachsprostou rýmu navzdory tomu, že ochlazení nebude velké. Atmosférické anomálie budou v slabší míře nadále pokračovat. Ve Zlaté neděli, což platí i o stejně pokovené sobotě, se četní Býci vzbouří nákupnímu shonu a půjdou s partnery do divadla nebo kina.

3. BLÍŽENCI

Poslední týden před svátky bude u většiny Blíženců překvapivě klidný: žádné nerváky v práci ani horečná účast na nákupních orgiích. V poklidně ploužákovém tempu proběhne domácí pečení. A to pro četné Blížence půjde o kuchyňskou premiéru nebo návrat k dovednostem již pozapomenutým. Když se posbírá širší rodina (třeba matka, dcery, snachy a vnučky), když se kamarádky nebo kolegyně z práce sejdou jako se kdysi scházely báby na dračkách, a především pokud se do této noční práce pustí rukou nerozdílnou ONA a ON, nebude to úmorná otrava, ale společné počínání a fůra legrace. Výměna a porovnání nejosvědčenějších rodinných receptů může být také obohacením. I náklady se rozdělí. Jinak nechť si Blíženci úspěšně užívají i společenského a milostného života. – Milá Dito (19/48), dnes opět máme tu výjimečnou možnost porovnat tvé karty s matčiným výkladem ve Štíru. Logicky vycházejí některé věci podobně. Řada křížových karet (často bohužel obrácených) směrovaných k tvé osobní kartě ti prorokuje velmi podobné věci, které slibuje i matce (samozřejmě její optika se liší). Pozor tedy na kombinace karet vztahujících se k pikové dámě. Zjevných dějů daného týdne se bát nemusíš, spíš skrytých proudů mysli, vpravujících tě v podezíravost vůči blízkým. Ať už jsou – protože přirozeně přetrvávají – problémy mezi vámi jakékoliv, zapomeň na ně: nadcházející svátky patří lidem dobré vůle. Že na víkend opustíš dobrovolnou klauzuru v Š. a navštívíš „cvičně“ rodiče bude pro tebe sice těžké, ale správné rozhodnutí.

4. RAK

Tradiční Černý kocour je určen Alici (15/48). Na pondělí jí přináší možné pozvání k cestě, což ji pochopitelně rozradostní. Zdá se, že se však netýká bezprostředního víkendu, ale až vánočních svátků. Nejraději by sice byla s Víťou, ale zároveň nijak netouží být o Vánocích doma a pokorně srkat rybí polévku, kterou nenávidí. Výhled na úterý slibuje konkretizaci pozvání ze strany strýcovy rodiny. Jsou to lidé pěkně zazobaní. Co že si na ni tak najednou vzpomněli? Ve středu se proti výletu matka postaví. Nepřikládej jejímu postoji nutně touhu neporušit sentimentální diktát zvyků. Nicméně ve čtvrtek otcův bratr nabídku telefonicky konkretizuje. Matce se to sice nelíbí, ale neví příliš, co namítat. Alici ovšem čeká nepříjemné vysvětlování Víťovi. Rozhodně by však Vánoce s ním, jak by si asi přála nejvíc, prožít nemohla. A to ani v situaci, že by, jak ukáže pátek, měla na své straně Víťovu matku. Ta ovšem, jak víme, podporou tohoto vztahu peče vlastní husu. Sobota a neděle proběhnou poklidně: s Víťou v čajovně a s mámou na nákupech a u výroby svátečních laskomin (Alice by měla něco příbuzným přivézt). Jen tak mimochodem – kam zmizel jasnooký nevlastní bratr o němž byla řeč posledně a nyní o něm chybí v kartách byť i náznak? – A co přinese tento týden Rakům? Pokud ho mám také rozklíčovat podle jednotlivých dnů, tedy pondělí bude ve znaku vzpomínek na vydařený víkend. Není nutné ho přece prolyžovat, aby byl pěkný… Úterý přeje zamilovaným, a to nejen těm čerstvě. Ve středu, ve čtvrtek a v pátek bude život kolem Raků šlapat jako hodiny, pokud ovšem i oni dokáží nelítostný čas respektovat. Dochvilnost přitom bude vystavena pokušením i frontám v krámech a zácpám na silnicích. V sobotu některé Raky čekají velká vydání, nikoliv však zbytečná nebo nesmyslná. Vidím je v jejich souhrnu spíš jako užitečné investice, zřejmě do bydlení stávajícího nebo budoucího. V neděli to s (též s těmi stávajícími či budoucími) partnery řádně oslaví. Bude to tak trochu jako o týden urychlený Ježíšek.

5. LEV

Pane Vladimíre (46/47), dík tomu, že datem narození patříte hned do první dekády svého znamení, vcelku neblahá proroctví Lvů se vás týkají jen okrajově, nicméně v komplikacích jste i tak až po krk. Ukazuje se být jako sice rozporuplné, nicméně přesto štěstí, že peníze jste pro vyděrače (jak jinak to nazvat) nesehnal včas, a tedy ani nezaplatil. To, že se nic nestalo, ukazuje nikoliv jejich velkorysost, ale fakt, že nejsou tak pevní v kramflecích, jak se snažili předstírat. Rada karet obrátit se o pomoc proti Dámě v černém a panu bratrovi na policii má ovšem také trhlinu: těžko budete jejich záměr i vzájemné spolčení prokazovat, a to už nemluvím o skutečnostech, které by se chtěj nechtěj dřív či později dostaly před nelítostnou veřejnost. Pokud však toho, co chtějí, nedosáhnou bezprostředně, budete mít relativně klidné svátky. – Mnozí Lvi se budou seč síly stačí snažit zacelit praskliny ve vztazích a napravit paseku, kterou způsobil provaz činů a výroků soukaný již od druhé půle listopadu. Sérii nepředložeností sice přeruší, ale pozor: přichází čas na sklizeň dračí setby. Pokus se ze všeho vymluvit věci jen zhorší. Ať Lvi zkusí být brouky – a to náležitě mrtvými. Je jistá naděje, že maléry po nich splynou jako voda po krovkách a nepříjemná řešení se oddálí až na dobu posváteční (a to už může být všechno jinak). Ať tedy sedí doma a lížou si rány, společnosti se vyhýbají, v práci jsou nejmenší a nejtišší, a ať ani nečachrují s penězi a už vůbec ne s city. Zklidnění prospěje i Lvům, jejichž loďka nebezpečným vlnobitím zatím proplouvá bez toho, že by narazila či nabrala vodu.

6. PANNA

Tímto znamením projde Luna od pondělí do středy. Její vliv na nervy, slinivku, tenké a tlusté střevo a celý proces trávení Panen je významný. Co nám ukazují biologické hodiny? Tlusté střevo nejlépe pracuje od pěti do sedmi ráno, slinivka a slezina od 9 do 11 hodin dopoledne a tenké střevo od 13 do 15 hodin odpoledne. Pokud nevíte, co si s uvedenou informací počít, nejen Pannám medicinmani radí: není prý nic lepšího, než si zatancovat, zásadně však ve směru hodinových ručiček, což organismus očišťuje. A proti nadýmání pijte na teplo mátu v čaji, na studeno s kubánským rumem jako módní mojito. A celý týden se nevyhýbejte sexu a společenskému životu, to druhé naznačilo již vyzvání k tanci, byť bylo prvotně snahou podpořit k činnosti líná střeva. – Společenské úkoly spojené s koncem roku nastanou i našemu milému panu Bivojovi (30/46). Zasáhnou podle karet oblast pracovních vztahů, peněz i sexu, což je až příliš „štěstí“ vzhledem k tomu, že všechny tři karty stojí na hlavě. Toto jejich obrácené postavení bude pro vás znamenat nutnost vynaložit značné úsilí, aby se vaše zdánlivě úspěšná čtverylka neproměnila spíš v pohřební trauermarsch . Pokud si nedáte pozor, budete hvězdou podnikového večírku a ve snaze se předvést nakoupíte za spoustu peněz úžasné dárky, které dáte té nepravé. Vyspíte se s Marylinkou. Nevaroval jsem vás? Nehlásily karty dost jasně, oč jí jde a co je zač? Jejich výrok zněl: je to dravec. Protože skandál se odehraje na veřejnosti, můžete si být jist, že v nějaké podobě se donese nejen vašemu šéfovi (o což Marylince jde), ale i Drahouškovi (a to by mohlo být moc zlé nejen kvůli Vánocům). Už jste se pokusil zjistit, co pravdy je na signálu Drahouškova možného těhotenství?

7. VÁHY

Podle mezihvězdných doktorských týmů znamení Vah, jimž Měsíc projde 14. a 15. prosince, ovlivňují boky, ledviny, močový měchýř, podporuje čištění krve a způsobuje rovnováhu tělesných tekutin. A jsme zas u těch biologických hodin: odpoledne mezi třetí a pátou zvlášť dobře pracuje močový měchýř, další dvě hodiny zas ledviny. Celý den pijte vydatně, mezi šestnáctou a devatenáctou ať vám v břiše kvákají žáby, pak už nic, protože spát byste měli jít programově o jedenácté a bylo by hloupé celou noc proběhat. Spánek by měl být klidný a nepřerušovaný. Procházka před usnutím tomu jen napomůže. – To se samozřejmě týká i procházek Amálčiných (40/48), nejlépe s bytostí blízkou. Kdo jí ale je? Zdá se, že velký pes, kterého v kartách vidím! A tak se konečně dostávám k velkému výkladu, týkajícímu se Amálčiných osobních vztahů. Rozkrýt je ve vazbách k tomu, co nám karty předpověděly na předchozích sezeních, bude úkolem na delší míli přesto, že hned v úvodu musím říct, že osobní informace zde jsou spíš skoupé. V řadě Ohně, na jejímž konci je Amálko vaše osobní karta, a hned jako druhá v řadě osobní karta vašeho protějšku (řekl bych, že rozdíl pěti karet naznačuje mezi vámi téměř propastnou odlehlost), jsou dále Autorita, které se u vás manžel těší, dále jeho Energie a též jeho v jistém smyslu Okouzlující zevnějšek. Proč si však připínat květ na kožich, když spolu téměř nikdy a nikam nechodíte? Obrácená karta naznačuje, že lépe by bylo, kdybyste měli děti. Možné řešení zdravotního zádrhele však odmítá vaše křečovitá víra. Obrácená je i následující karta. Nabízí řešení hřích? A je hřích hříchem, pokud řešení přinese? Karta v bezprostředním sousedství vaší osobní karty naznačuje, že právě tudy se vaše nejtajnější úvahy ubírají. Kartu lze souběžně číst jako vaši intriku vůči partnerovi v pětadvacátém domě. Ve Vodě je jako diagonální karta ta, kterou jsem ve vašem blízkém okolí zákonitě čekal (!) a jako svislá karta s ní spojené problémy Svědomí. Jiným výkladem, nicméně potvrzujícím dané, je v šestém domě výpomoc s dětmi a v osmadvacátém obtíž v oficielních vztazích. V řadě Větru jsou vzhledem ke koncovému položení vaší karty jen dva symboly – jednak určité Zklamání ve vztahu k onomu Srdcovému klukovi (!) a ještě obrácený král hovořící o vaší slabosti k neřestnému myšlení a snad i chování – protože karty už dřív prozradily jakousi křeč v níž se nacházíte, soudím, že to až demonstrativní „pánbíčkářství“ může být snahou buď tyto skutečnosti vnějškově popřít, nebo je přemoci a vnitřně se s nimi vypořádat. Nejpravděpodobněji však obojí. V řadě Země jsou významnější, nicméně poměrně odlehlé, diagonální karta Přísnosti a svislá karta Protivenství. Chybí mi k ním víc podrobností, mohu se pouze dohadovat, že mají vztah k partnerovi, o němž byla řeč v první ohňové řadě. Jeho symbol představuje muže rozhodně velmi složitého, nikoliv však jednoznačně kladně. Divně jste si vybrala, zdá se však, že v dané době ne špatně. Obklopují ho zajímavé karty: šéfovský sedmnáctý dům, dále osmnáctý, kariérou velmi zasahující do soukromého života, dvaadvacátý, také významně nadřazující kariéru osobnímu životu a devětadvacátý, mluvící o permanentní přepracovanosti. Manželovy karty opakují to, co prozradily ty vaše: s tím, s nímž vás spojil církevní slib, stojíte podle karet na vedlejší koleji… a ta kolej je slepá, nevede nikam – nemá ani výhybku, a zpět po ní zřejmě též nelze, protože srdcový kluk ukradl pražce.

8. ŠTÍR

Tímto znamením projde Luna o víkendu. Všichni Štíři, stejně jako lidé vnímaví k měsíčním vlivům, by měli věnovat zvýšenou pozornost pohlavním orgánům (přirozeně vlastním) a též vyměšovacímu ústrojí. Vyvarovat by se měli nebezpečí z přenosných pohlavních chorob a dbát by měli o řádné vyměšování – tedy vyhýbat se ulici Perlové v hlavním městě a jím podobným v regionech, jakož i zvýšit podíl zrní, otrub a syrové zeleniny ve stravě. A pít by měli jako v létě. Babské recepty doporučují čaje z hluchavky, třezalky nebo kontryhele. – Co se týče paní Evy (42/47) a jejího vztahu s Ditou, částečně nám už napověděly dceřiny karty. Vaší matce a Ditině babičce v jedné osobě se do dceřiny vzbouřené mysli podařilo propašovat váš pozitivní obraz. Prostřednictvím především šikovně vyvolávaných vzpomínek. Ale za jakou cenu? Spiritistka si u vás počíná jako doma. Manžel je z tchyně na mrtvici, ale dceru má rád a tak jen skřípe zuby, protože ve směru k Ditě chápe babiččino pozitivní působení. Těší se na ohlášenou Ditinu návštěvu doma. Podaří se vám být o Vánocích všichni spolu? Ano. Ne celý čas, ale to je právě dobře. Jsou tři věci, před nimiž karty varují: sváteční sentiment a slabost svěřovat se, neopatrná volba slov, která mohou lehce explodovat a nákladné dary, připomínající koupi odpustků. Ale o dary nejde. Víkendová Ditina návštěva každopádně dává naději, že Vánoce nemusí být tryznou. Něco však bublá pod pokličkou. Popravdě řečeno, karty vašeho manžela by mne teď zajímaly víc…

9. STŘELEC

Pane Josefe (32/48), přeji Mír v duši! Zlé nebo dvojznačné karty tentokrát – byť nikoliv zcela bez poskvrny – vystřídala nadílka karet slibných a navíc v dobré poloze, se souvislostmi mezi nimi též vynikajícími. V první řadě tedy nejrychleji spěchám se zprávou, že váš pobyt v L. se zdá být zachráněn a nakonec bude centrálou hodnocen jako start pobočky dosud velmi úspěšný. Dokonce navzdory klevetivému jazyku ženské, kterou jste poněkud unáhleně, i když z pochopitelných důvodů, vyhodil. Ono L. je mnohem kosmopolitnější, než se vám mohlo v první chvíli zdát: vaše neklasické partnerství (mám samozřejmě na mysli Blonďáka) sice neuniklo pozornosti, nebudí však o nic větší podiv, než bílí tygři v místní zoo, kteří jsou sice úžasní, ale všichni si už na ně zvykli. Nicméně manželku byste měl pozvat. Mohla by se účastnit firemního večírku, kterým se filiálka v L. společensky zviditelní. Když zůstane na první den svátků, snad vás to nezabije. Karty tvrdí, že by se jednalo o dobrý tah. Účastnit se ovšem bude chtít zřejmě pod podmínkou, že přijede s tou svou. To zase nemusí být dobré pro vaše zjitřené vztahy s Blonďákem. Zvažte to, karty jsou ale spíš pro! A na párty nezapomeňte velkoryse pozvat i tu vyhozenou bývalou spolupracovnici. Je to podle všeho soudě taková poddanská duše, kterou možná události tak zaskočí, že začne jazykem šermovat ve vašich službách. Střelci hledající místo nebo toužící po výhodné změně mohou v nadcházejícím týdnu narazit na zajímavé nabídky. Nevyplatí se váhat, takové šance se nebudou hned tak opakovat. Pozor, nástup je k prvnímu datu nového roku, prakticky tedy k druhému lednu. Ne všude budou ochotni Střelce toužící po změně tak rychle uvolnit. Zájemci o nový flek by se však měli stavět na hlavu pouze v případě opravdu exkluzivních nabídek. V druhé půli týdne si od předsvátečního bláznění dejte pauzu i bez kit-katu. Víkend bude dobrý, i s minimem sněhu proběhne ve sportovním duchu.

10. KOZOROH

Venuše procházející znamením Kozoroha nesporně přeje lásce a seznamování se, ale jakoby se chtěla postavit tvrzení, že peníze s láskou nikterak nesouvisí, fandí také dobrým obchodům, nákupům a prodeji. Nemá přímou souvislost s hráči. V jistém smyslu spíš naopak, a proto by se Kozorozi měli vyhnout větším vkladům do všech druhů losů, loterií, kurzových sázek i hracích automatů. Dát by si měli dále pozor na možné zdravotní újmy při chystání vánoční výzdoby. Hrozí pády ze střech, oken, žebříků a také úrazy elektrickým proudem a možné požáry. Nejsme v Americe a tak nemusí každý dům svítit jako v Hollywoodu – ačkoliv jsou tací, kteří prostě za všech okolností dávají rádi najevo, na co všechno vlastně mají! – Milé paní Romaně (61/48) může být předchozí varování vcelku fuk, naopak ona slova o penězích na ni sednou jako ulitá. Proč? Je legrační, kolika lidem při vyslovení slova vnučka vytane na mysli žabec s mašlemi na copech. Ale Esmeraldě bude jistě nejméně pětadvacet! Je to vaše rodinná tradice, začínat dost brzy. Esmeralda se zřejmě dostává do finančních potíží. Souvisí to s úrazem, který prodělala. Dlouhodobě ji vyřadil z práce a tak se rozhodla čas využít k odkládanému (ve vašem rodě velmi netypicky) mateřství. Jenže to má samozřejmě dopad do rodinného hospodaření. Provoz jejich drezérského podniku je dost náročný a partnerovi tečou nervy. Pozvěte „mladé“ na Vánoce – on stejně nepřijede, někdo musí zůstat se zvířaty. Samodruhé Esmeraldě poklidný rytmus tradičních svátků rozhodně udělá dobře. Vám taky. Nestyďte se přiznat, že se vám po vnučce stýská, i když rozhodně není tou, na níž si pamatujete. Celé svátky nevyjdete s série šoků. Někdy šoky léčí.

11. VODNÁŘ

Dvě cesty nabídne prostřednictvím karet Měsíční Kočka panu Honzovi II. (25/49). A zřejmě by potřeboval nabídku významně širší, protože nadrobil si opravdu znamenitě. Na první z cest vás, Honzo, provázejí obrácená piková karta s významem prudké hádky. S kým? S člověkem, jehož považujete za výraznou autoritu a kterého ctíte, jenže vám jeho připomínky jdou též silně na nervy. Prostě na něj i žárlíte. Vězte však, že důstojnost váš otec nabyl až věkem a že jeho cesta k zmoudření byla vydlážděna chybami a omyly. Třetí karta na této cestě sugeruje hmotnou ztrátu, kterou můžete sporem utržit. Že by se vás otec, pokud se nepodřídíte jakémusi jeho plánu, chtěl vydědit? Je toho schopen? Asi ano, protože váš profesní nezdar by představoval i jeho osobní prohru… Druhá cesta nabízí karty příznivější: Hlavním hráčem je nenápadná hybatelka dějinami vaší rodiny, bytost věčně skrytá v pozadí – vaše matka. Je statečná. Má autoritu a to dokonce u otce, který je hlava. Ona ale představuje krk, jenž hlavou hýbe. Je pravda, že právě ona otce na vaše problémy upozornila, není však příznivcem překotných řešení. Zdá se, že je připravena vzít Olívii pod ochranná křídla, což nebývá ve vztahu potenciálních tchyní a snach obvyklé. Pokud vyvstane na rodinné předsváteční sešlosti na konci týdne nutnost deklarovat svůj postoj, přihlaste se manifestačně k otci, a pak se jděte diskrétně vyplakat k matce. (Pokud nevěříte našim kartám, zeptejte se na radu staré chůvy, myslím, že se vysloví velmi podobně.) Vodnáři mohou v daném týdnu trpět chorobami z počasí. Totiž zjevně klimatickými změnami podmíněné neobvyklé teplo je pro bezporuchový chod jejich organismu stejně šokující, jako případné mrazy po Zmrzlých. Nadějeme se proto četných nachlazení z tepla. U Vodnářů – vlekařů může počasí vést k silné dezintegraci osobnosti ústící až do sebevražedných nálad. To samé platí pro notorické lyžaře, kteří nemohou uspokojit svou závislost. Někteří ji budou léčit alkoholem. Společensky se proto tito Vodnáři stanou nepoužitelní a není vyloučeno, že chorobný stav se promítne i do jejich potenciální sexuální nedostatečnosti. Nemusí jít přirozeně jen o jmenované problémy – na zdraví zkrátka dejte v tomto týdnu velký pozor!

12. RYBY

Dvanácté znamení tradičně kruh uzavírá. Ani tentokrát tuto výsadu nemůžu Rybám odepřít, i dnes pootočí náš čas k nové naději, která bude tentokrát mít všechny znaky posledního adventního týdne a brány svátků v Čechách nejmilejších. Zatím však na ně čeká veskrze příjemný týden, v němž vyvrcholí veškeré bláznění, takže po něm následující období, kdy většina z nás nerozumných bude padat na držku, prožijí v klidu. V oblasti erotických sil nebudou sice na vrcholu, ale selhání příznačná pro mnohé Vodnáře jim nehrozí, peníze spíš budou utrácet než získávat, ale jejich vydávání jim bude působit radost. Vůči podřízeným budou milí a vstřícní budou i nadřízení k nim. Co si přát víc? Snad průhlednější vztahy s některými příbuznými, které nadcházející svátky dál divně rozostří. – Paní Leono (33/46), protože jste neakceptovala mou výzvu a Měsíční Kočka nemá podle pravidel Hry o budoucnost možnost vaši účast před termínem ukončit, setkáváme se znovu. Než dnes přejdu k malé rekapitulaci, musím se omluvit dalším čtenářům. Nedostatek komunikace mezi Věštírnou a paní Leonou zavinil zmatení pojmů – manžel a Hugo samozřejmě jedno jsou. Vývoj vztahů se po vaší svatbě stal málo jasný, však také ho provázely přemety vpravdě neuvěřitelné. Rozumím, že pro třetí osoby muselo být záhadné, kde se ve vás najednou vzala ona zloba, s níž kujete rozvod (když, nota bene, jste už před sňatkem spolu měli dceru a pod čepec jste v  kristových letech zatraceně spěchala). To bylo přece od Huga pěkné, když vás vysekal z maléru! Půlka jeho majetku, kterou jste si právně dobře pojistila, vám může teď umožnit skvělý start. K čemu ale? Jste nevypočitatelná. Rozhodně váš přítel, jímž jste se snažila Huga vyšachovat, je jen další loutkou v téhle dost sprosté hře. Karty však – příště se prostřednictvím velkého výkladu (a nebudu shovívavý) podíváme, co bude dál – naznačují, že Hugo není zdaleka tak bezmocný, jak by se vám mohlo zdát!

 

Křestní jména hráčů o budoucnost byla pro vyloučení jejich správné identifikace změněna. Tam, kde se shodují znaky Zodiaku, pohlaví nebo podobný věk, mohou předpovědi s jistou rezervou ku svému užitku použít i další čtenáři.